Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky Frodově intervenci probíhají v budově Obecního úřadu plošné odběry DNA, proti Karlovým předpokladům se nikdo nesnaží testování vyhnout, což je pro něj matoucí. Výsledky testů jsou podivně neprůkazné, Karel však projeví nečekanou intuici, která jeho pátrání přivádí na zcela jinou kolej. Policie přijíždí pro Míšina vraha až jako druhá, Rajner se tak může maximálně pokusit zabránit Karlovi v krevní mstě. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je to tady. Oddalování odpovědí se musí líbit, pozůstalí jsou definitivně v pátrání na vlastní pěst. A my čekáme, na koho ukážou. Musí se ale zamlouvat, jak se tady pracuje s dopadem jedné tragédie na rodinu a lidi v jejím bezprostředním okolí, kteří jsou vesměs bezpáteřními zmetky. Scénář Štěpána Hulíka je dál důmyslný a velmi dobře uchopený, Alice Nellis (na poslední dva díly se zase vrátila ona) je místy poetická, jindy nesmírně dramatická, a znovu vysílá signály, kdy divák může jen tipovat, kdo za tím vším stojí. Vyvrcholení a odhalení vraha je nakonec na oba palce nahoru. A vlastně jsem rád, že žádný z mých (TOP) tipů nevyšel. Ač jsem ho měl mezi podezřelými vysoko. Nechápu ty, kteří minisérii označují za nudnou nebo rutině zahranou. Poklona a maximální spokojenost. ()

herák 

všechny recenze uživatele

SPOILER..no ty krávo..seriálový bestof česka..aspoň pro mě..pachatele jsem neuhodl..překvapil mě..dávám tedy plný počet a dávám 5 hvězd i větě z komentu Bernyze "bohužel poukazuje na realitu, kde za tyto činy někdo nikdy nebude trestán a co je nejhorší - nikde to o něm nebude uvedeno" , jelikož to sedí.. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne! Ne, ne, ne! To ne! Buďme upřímný, vážně někdo čekal, že za tím vším je tenhle malej kluk, kterej se celou dobu chová jako naprostej andílek (ok, uznávám, že to je v detektivce vždycky podezřelý). Zpětně si říkám, že tam indicie určitě byly (třeba ten obchod s drogama, i když v něm jel skoro každej), ale byly tak šikovně schovaný, že si jich prostě nevšimnete. Takhle překvapená jsem u detektivky nebyla dlouho. Vždycky hádám, kdo by to mohl být, často se to dokonce i splní, ale tady? Celou dobu vůbec netuším. Vždycky když už někoho podezírám, se to vzápětí vyvrátí. Jsem ráda, že se Karel dostal do hlavní role. Jeho vyšetřování na vlastní pěst jsem si náležitě užila. Stejně jako všechny jeho odhalení, co se udály na poslední chvíli (jako nevěra). A ta naháněčka v bytovce byla ale pěkně udělaná! Dobrej napínák, vám řeknu! A všechno skončilo krásně v atmosféře celýho seriálu, a to sice depresivně. Snad jste nečekali dobrej konec. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hodnocení: aspoň Karel dostal v rámci možností vykoupení/10 ()

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem vážně skvělej. SPOILER: První tři díly jsem neřešil, kdo má na svědomí Míšino zmizení. Uprostřed čtvrtého dílu Kuba Masař ukradl chlast. V tu ránu mi přišlo na mysl, že tenhle záběr tu není zbytečný. Čtrnáctiletý kluk, který krade v krámě své matky, jistě nebude slušňák. Napadlo mě, že bere drogy a místo penězi platí kořalkou. To se mi sice později nepotvrdilo, ale jinak jsem měl pravdu v tom ostatním. Začal jsem ho podezřívat, a když na konci čtvrtého dílu našli mrtvou Míšu, věděl jsem, že to byl on. Prostě mi bylo jasné, že téměř v každé detektivce je vrahem ten, do koho byste to vůbec neřekli. A navíc ještě dítě, že? I když vlastně ani nevím, jestli tento věk lze považovat za dětský. Podle mého názoru, kluk, který má chlupatou prdel, už není dítě, avšak zákony v ČR na chlupy nehledí. Jsem moc šťastný, že jsem odhalil vraha. Byl to můj jediný tip. Nikoho jiného jsem nepodezříval, a to se vyplatilo. České seriály nesleduji, ale zde jsem udělal výjimku, protože jsem byl zvědavý na výkon Jaroslava Duška. Byl naprosto famózní. Navíc má seriál pouze 8 dílů, což se nakonec ukázalo jako ideální číslo. Domnívám se, že kdyby to chtěli natáhnout třeba na dvojnásobek, kvalita by uvadala. Důkaz o tom, že méně je někdy více, a to se vyplatí. P.S.: Chudák Masařka. Vychovávala syna v domnění, že je cherubín. Nedokázala se smířit s tím, že je z něj ksindl a mordýř. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli ho nenajdou policajti, najdeme ho sami." Tak se nám policie zase jednou ukázala jako stádo pitomců. Kapitána Rajnera omlouvá snad jen to, že několik měsíců nespal, protože byl stále ve službě, ale stejně se to moc nepovedlo. Navíc totožnost vraha byla zjištěna dost dlouho před koncem a pak už se za ním běželo tak pomalu, jak je to jen v Pustině běžné. Já jsem tedy vraha měl natipovaného až jako třetího v pořadí, ale to je jedno. Jsem prostě rád, že už to skončilo a že se bude bagrovat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno ve Vrbicích, Běsně, Kladně, Praze, Svrkyni a Spořicích. (M.B)

Reklama

Reklama