Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (76)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná kravina, která navazuje na první díl už třeba tím, že si z něj půjčuje některé aligátoří záběry. Paradoxně v 11 let starém filmu vypadá samotný aligátor mnohem věrohodněji. Zhruba do 30 minuty jsem si říkal, jestli vůbec děj filmu bude o gigantickém aligátorovi nebo budeme sledovat příběhy nezajímavých postav. 0% ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Aligator 2 nie je vobec tak spatny ako naznacuje tunajsie hodnotenie aj ked samozrejme zalezi od toho co cakate. 51. miesto udajne najhorsich filmov vsetkych cias je ale trochu vysmech a taketo ponizenie si tato aj ked od jednotky horsia ,,kultovka,, nezasluzi. Ako 12 rocny som ich mal rad rovnako :) ()

Reklama

Žralok 

všechny recenze uživatele

Už jednička byla sice blbústka, ale i tak příjemnej a koukatelnej béčkovej horor. Dvojka už nebyla jenom blbůstka. To byla neskutečná blbost. Efekty o 2 třídy horší než v originále. Příběh o zlym mafiánovi jak ze špatný gangsterky. A navíc používání záběrů z jedničky. Který navíc děsně třískaly do očí jak se nehodily do těch danejch scén. To bylo utrpení i pro totálně nenáročnýho diváka. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu STRAŠNÉ! Myslím že aligátora mohli z tohohle filmu rovnou vyškrtnout,protože na obrazovce se buď místo něj vyskytuje dlouhé prkno,které jakoby požírá-no oni to vlastně ani nejsou herci,nebo jsou zde(trestuhodně) použity záběry z prvního dílu. Mutace byla opravdu děsivá. Aligátor je nesmrtelný. Přežije dynamit,granát,bodce,kulomet,prostě vše. A na konci náhle objeví zbraň která ho může zabít a mají vyhráno. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jasně slabší než jedička a to především díky tomu, že za jedenáct let se vůbec ničím neliší od svého předchůdce. To co se dalo předtím odpustit či mávnout rukou nad trapnými efekty, tak tentokrát už spousta lidí nepřežvýkala.Způsob jakým velice inteligentní aligator uvažoval a teleportoval se z místa na místo byl opravdu neuvěřitelný, za to IQ lidí v tomhle filmu bylo někde pod padesát. Hm chodit s bazukou (tarasnicí) do kanálu, na dva metry zacílit, vystřelit a zůstat stát na nohách...... Asi nejvíc mě potěšila přítomnost Dee Wallace a šílený ksichtík velitele lovců. Samotná atmosféra už neměla takové grády jako minule a dost často jsem se tady nudil. I tak si ovšem myslím, že se na tohle dívat rozhodně dá i víckrát než jen jednou. Když už nic jiného, tak se tady alespoň pořádně nasmějete! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama