Reklama

Reklama

Carnage Park

Trailer 1

Obsahy(1)

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov, ktorí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď dorazia na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, Vivien si uvedomí, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní sedmdesátkový vizuál, sympatická hlavní hrdinka a slušný hudební podklad. Tohle se mi líbilo. Bohužel jinak to bylo o ničem. V zásadě se jedná o nenápaditou honičku s minimum gore a naprosto idiotským záporákem. Závěrečná čtvrthodina, která měla být pravděpodobným vrcholem, se zvrhla ve zmatené cvičení s rušní kamerou, za které by se nestyděla ani ta největší FF sračka. Zklamání. 20% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typický buranský horor s maniakem, co si na svém písečku hraje na vojáčka. Jeho protivníky jsou všichni, kdo se do jeho blízkosti zatoulají. Nic, co by trochu znalý divák neviděl. Vivien není dvakrát pohledná, o to ale působí věrohodněji. Jinak klasicky řve, domáhá se pomoci v místech, kde nikdo není, a samozřejmě má naději být lepší než její perfektně vyzbrojený pronásledovatel. Nu a pak známá klišé - nesmrtelný vrah, zabití omylem toho, kdo přichází pomoci, a otevřená zadní vrata. Dobrý vizuál, tedy až na běsné pobíhání pod zemí, příjemný hudební doprovod. Gorem se šetřilo, i když na krev dojde, atmosféra místy napětí má. Úvodní čtvrtina je nejlepší a připomene westerny nebo filmy od Tarantina. Pak už jen průměrná klasika. Na jedno podívání dostačující. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Má to niečo do seba. Naturalistické, drsné, dosť psycho. Čudný koniec. Kombinácia hixploitationu (aj keď teoreticky o čistý hixploitation nejde, keďže hrdinka je miestna a zastávam názor, že hrdinovia hixploitationov by mali byť "cudzinci" v divnom prostredí, ktorému nerozumejú), možno sčasti exploitationu (ale ten to ozaj len jemne lízlo) a „loveckého“ trileru. Oceňujem drsné scény, pôsobivú atmosféru/výpravu, rozumne zvolenú nízku minutáž a prekvapivo kvalitné postavy (akceptovateľné obete, magor, dvojica menších magorov, rozpoltený šerif, zamestnanec banky). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relaxační nízkorozpočťák jedna báseň. Staré dobré sedmdesátky s nádherně uhozeným asijským popem, polopoušť v řiti amerického západu kdesi u hranic s Mexikem, jeden vyšinutý magor, jeden mizerný šerif, párek desperátů a kupa obětí. Klasika. Pošahaný Wyatt, náš střelec, je moc zajímavá figura - sběratel lidských uší, Ježíšův oddaný, samorostlý filosof a kutil, vášnivý lovec lidí, a (jak jinak) válečný veterán z Vietnamu. Do slušného nadprůměru ovšem tenhle kousek posouvá hlavně skvělá Ashley Bell v roli nejprve uječené bigotní hysterky, a následně rovnocenné Wyattovy protivnice. Jak jejich duel skončí? Ocitne se Vivianino ucho na Wyattově nástěnce trofejí? Nebo bude tentokrát loveckou kořistí sám psychopat Wyatt? Nechte se překvapit. Jen škoda, že kvalita filmu má klesající tendenci. První třetina s nápaditou režií je na pět, druhá tak na čtyři, ale slabší závěr v temnotách a s chaotickou kamerou bohužel sotva na tři. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nečinné ruce jsou ďáblovo hřiště.. Keating, klanící se Peckinpahovi a Punishment Park od Petera Watkinse, se pomocí kamerových experimentů a neobvyklé hudby snaží prostříhat z rezavého pletiva, co oplocuje žánr. V tomhle parku hlubokých kapes, postav vzbuzujících lhostejnost a nefungující atmosféry se to sice jeví jako chvalitebná snaha, ale ve výsledku neskonale marná. Posledních deset minut může ocenit snad jen krtek po operaci šedého zákalu či náruživý havíř z dolu Lazy.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Timeline: 5. května 2015 byli do filmu obsazení Ashley Bell, Darby Stanchfield, Pat Healy a Alan Ruck. Natáčet se začalo o šest dní později. Světovou premiéru si sedmdesátkový krimi survival horor odbyl v lednu roku 2016 na filmovém festivalu Sundance. V březnu 2016 pak byl promítán v Austinu na festivalu South by Southwest (SXSW). Práva na distribuci odkoupila společnost IFC Midnight, která film do kin nasadila 1. července 2016. (Hal_Moore)
  • Režisér Mickey Keating pátral dlhý čas po ideálnom mieste pre natáčanie, keď náhodou počas cestovania narazil na miesto s názvom Koch's Movie Ranch v Kalifornii. Na mieste našiel vybudované tunely, smetisko a zhrdzavené autá, ktoré potreboval, takže sa rozhodol toto miesto využiť. (Marceloo)

Reklama

Reklama