Reklama

Reklama

Dívka ve vlaku

  • USA The Girl on the Train (více)
Trailer 3

VOD (1)

Každý den na cestě do práce jezdí Rachel Watson vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje ‚Jess a Jason'. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, stane se svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela. . (Freeman Ent.)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (804)

Hild 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nevzalo. Řemeslně dobré, bezproblémově natočené i zahrané. A vlastně jsem se vůbec nenudila, ale chybělo mi něco navíc. Viník všeho mě napadl snad hned, jak se objevil na scéně, ale stále jsem si říkala, že tak jednoduché to určitě nebude a dál jsem tak čekala na nějakou wow pointu, ta ale nepřišla. Ne, že by ve filmu byla nouze o zvraty, ale žádný není takový, který by s divákem dokázal vyloženě zamávat. Pro mě šlo o film, který mi sice rychle utekl, ale nic nezanechal a za měsíc budu muset uvažovat, o čem to vlastně vůbec bylo a co zajímavého se tam stalo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ano, já vím, že je Zmizelá lépe natočená, ale Dívka ve vlaku se mi zkrátka líbila o něco více. Jde o to, že při sledování tohoto příběhu jsem tak často nekroutil nevěřícně hlavou a líbilo se mi, jak se držel při zemi a nepotřeboval vršit jeden "překvapivý" zvrat za druhým. A Emily Blunt, ačkoliv vím, že je výborná herečka, jsem ještě nikdy neviděl hrát tak skvěle. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Alternatívne sa tváriace Lifetime movie s mizernými hercami (Emily Blunt kolosálne nezvláda rolu), riedkou zápletkou a otrasne napísanými dialógmi a ešte horšími monológmi akoby od pätnásťročného debutanta, ktorý zažil život len medzi reklamami na Hallmarku. Najprekvapujúcejšie na celom filme nakoniec je, že bol nasadený do kín a nie o polnoci na káblovku. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nevedel som sa rozhodnut, ci mam dat 3 alebo 4 hviezdicky, ale nakoniec s prizmurenim oka predsa len dam 4, kedze podobne psychologicke thrillery mam rad. Len skoda, ze sa reziserskeho zezla neujal David Fincher, lebo si myslim, ze on je na to ako stvoreny. Hudba Dannyho Elfmana ma chvilami hypnotizovala skor k nude, alebo k premyslaniu, ze uz by som sa rad dockal rozuzlenia minimalne o polhodinu skor, kedze som mal pocit, ze dej filmu ide ako z chlpatej deky, ale tak nakoniec moja trpezlivost zvitazila, vsetko zapadalo do seba ako puzzle a mohol som odist z kina z pocitom, ze na Fincherov GONE GIRL (2014) sice nema, ale bavil ma. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Příběh nechává diváka nahlédnout do života alkoholičky Rachel (Emily Blunt), rajdy Megan (Haley Bennett) a matky Anny (Rebecca Ferguson). Do osumdesáté minuty jsem byl přesvědčen, že to bude pouze za tři hvězdy, ale pak přišla nečekaná odhalení. Haley Bennett mi tady hodně připomínala v tuhle chvíli známější a úspěšnější herečku Jennifer Lawrence. HODNOCENÍ 70% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 75,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 173,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

Reklama

Reklama