Reklama

Reklama

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady béček o monstru z vesmíru(nebo spíše díky vesmíru)které vraždí v malém městě. V 70 letech tolika filmů vzniklo tuny, a ne každej je vydařený. Tenhle film řadím spíše k průměru, film má vydařené monstrum a i ta proměna nebyla špatná, ale bohužel je tohohle málo. Celou dobu se řeší spíše co a jak. Tohle je takovej odpočinkovej film který potěší snad jen fanoušky těhle filmů. Krvavé efekty nejsou nijak dobré(ta scéna se zabitím dvou policistů my přišla strašně špatná). Ale sám o sobě se mi film celkem líbil. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Track of the Moon Beast je nepríliš vydareným sci-fi horrorom o mužovi, ktorému v hlave uviazne kúsok z meteoritu, vďaka čomu sa začne meniť na vraždiace monštrum. Keď ešte poviem, že tu viackrát spomenú aj Tyranosaura Rexa, tak musí byť jasné, že ten film sa moc vážne neberie. A je to naozaj tak, ide o odľahčenú hororovú blbostičku, ktorá moc strašidelná nie je, vybaví sa vo viacerých klišé, no väčšinou jej to aj tak nevychádza a napriek všetkému nudí. Pozitívom bolo pre mňa niekoľko málo scén, ktoré mali atmosféru, sexi priateľka hlavného hrdinu, resp. monštra a zábavné efekty. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Obyčejné, ničím nezapamatovatelné monster béčko, jakých se v šedesátých a sedmdesátých letech natočily tisíce... Klasicky jednoduchý příběh o chlapíkovi, kterému v hlavě uvízne kousek meteoritu a díky němu se mění ve vraždící monstrum postrádá atmosféru, herci jsou nemastní, neslaní a efekty docela slabé i tu dobu... Takže pro fanoušky monster filmů na doplnění sbírky, ostatní raději ruce pryč... Já se docela nudil... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na zívanie som zvyknutý vo večerných hodinách, poprípade v záplave únavy, alebo nudy. A zrejme to posledné menované, bude dôvodom toho, prečo považujem tento brak za takmer odpadovú záležitosť. Je to produkt, ktorého rozpočet tvorili zrejme stravenky a zľavenky, plus nejaký možno soft porno herci, ktorý si medzi natáčaním ( a možno aj počas ), šustli niečo do nejakého telesného otvoru ( kto vie čo a kam ). Nevidím v tom žiadne kvality a myslím, že je to u tohto filmu aj badateľné. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen v září roku 1972 a pak 4 roky hledal distributora. Nakonec šel rovnou do televize. (hladass)

Reklama

Reklama