Reklama

Reklama

Nové ruce ďábla

  • Itálie Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi (více)

Obsahy(1)

Jablko nepadá daleko od stromu. Bambino a Trinity jsou stejně jako jejich otcové velmi zruční pistolníci a ani pro ránu pěstí nejdou daleko. Je na nich, aby si připjali šerifské hvězdy a ochránili vesnici San Clementino před bratry Ramirezovými, kteří ji bezostyšně drancují. Bambino by navíc rád dokázal, že s krádeží koní váženého pana Parkera nemá nic společného. (Oskeruše)

(více)

Recenze (19)

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Dřív se mi tenhle film tak moc nelíbil a až na potřetí mě dokázal , že je to svěží westernové dílko ... myslím , že se Enzo Barboni nemusí vůbec stydět , protože ti , co čekali prostě normální film , který se pouze pokouší vykrádat slavnou dvojku budou překvapeni . Scénář není nějak výjimečný , občas naprosto ve všem vykrádá dokonalou "Pravou a levou ruku ďábla" ( a to zvláště ta část s opilým mexičanem ) ,ale jako celek pak zapadá a nepůsobí zas tak hrozně . Režie také nic zvláštního , ale o to tady přece nejde . Jde tady hlavně o zábavu a o slavné rvačky . Hlavní dvojka herců také není tak zvláštní , že byste si ji pamatovali do konce života , ale jde na nich vidět , že si užívají to , že hrají vlastně syny Hilla a Spencera . Takže sečteno odečteno , víc dát nemůžu , protože zas tak dobře jsem se zas tak moc nebavil a film nemá tolik výrazných věcí , ale méně také ne , protože na to jsem se bavil zase až moc . A navíc výborná výprava a naprosto úžasná hudba ten film občas hodně drží . ()

Synesis 

všechny recenze uživatele

Predlohu mam opravdu rad. Uvodni originalu hudba je opravdu genialni(mozna taky proto ji Tarantino pouzil na konci Djanga). A proto me hrozne na uvod na**ala uvodni diskopribeh-scena tohodle filmu. Po dvaceti minutach bohuzel zjistuju, ze hudebni vkus tvurcu je opravdu hroznej. *SPOILER* Obsahove je to v zasade uplne stejne jak original riznuty Sedmi statecnyma(to ta nahrada ranceru za mexikany..). Jen horsi. Ta hudba.. Omg omg omg... Nemuzu uverit, ze chvilema takovou pseudomexickou hudbu nahrazuje to disko. Film v zasade neni spatny (pokud vite co ocekavat), ale nenadchne. PS. diky nova cinema za odvysilani ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Ak by som to mal brať ako čistokrvný western, tak by to bola veľká slabota, ale kedže ide o čistokrvnú špagetiwesternovú komédiu, ktorá už od začiatku ukazuje, že bude mať veľmi nenáročný príbeh, ktorý sa nehrá na nič veľké, dá sa na to pristať. Je síce paradoxné, že na westernové zasadenie sa tu málo strieľa, ale to až tak nevadí. Ústredná dvojka je sympatická, a keby sa ešte okolo nej točilo viac Juanit, najlepšie sporoodetých, bolo by to ešte lepšie. Niektoré scény celkom pobavili, dokonca sa podarilo aj pár hlášok. Na pondelkové popoludnie neurazí. Ak to niekto silou mocou chce porovnávať s dvojkou S & H, jeho problém. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Překvapivě jsou největší problém Nových rukou ďábla hlavní představitelé (odkazují na legendární dvojku solidně, dokonce jsou i sympatičtí), problém je nudný scénář, blbý kulisy a vůbec celý to prostředí, ze kterýho jsem si chtěl prohnat kulku hlavou. Odpad nedávám jen díky snaze těch dvou o nějakou tu fungující nostalgii a odkazy na ty dva. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadna katastrofa, dá sa to veľmi pohodlne pozerať a baviť sa pri tom. Ale synovia nezdedili charizmu svojich otcov, aj keď fyzická podoba by tu bola uveriteľná. Mať to tak o 20% viac gagov a o 10% kratšiu dĺžku... Alebo, byť to natočené o 10 rokov skôr, keď sa ešte nezdalo, že nová doba všetko staré skôr či neskôr vymaže... Zaokrúhlené nadol. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama