Reklama

Reklama

The Disaster Artist: Úžasný propadák

  • Česko Úžasný propadák (více)
Trailer 2

Film Disaster Artist se točí kolem vzniku kultovního propadáku Pokoj v režii Tommyho Wiseaua ("Nejlepší propadák všech dob"). Režisér a herec James Franco (Zlatý glóbus(R) pro nejlepšího herce, 2018) v něm proměnil skutečný příběh ambiciózního hollywoodského outsidera Tommyho Wiseaua - umělce proslulého upřímným zápalem a diskutabilními metodami – v oslavu přátelství, uměleckého vyjádření a snů splněných navzdory nepřekonatelným překážkám. (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (297)

H34D 

všechny recenze uživatele

James Franco je zde opravdu perfektní, je bravurní jako imitátor a zábavný i sám o sobě, pokud The Room neznáte. Na jeho postavě a herectví stojí veškerý humor a pramení z něj veškerá zábava z filmu. Bez něj je celý Disaster Artist pouze rutinní polodokumentární popis tvorby jednoho béčka. V tomto Ed Wood působí jako "úplnější" film. 7/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,120,616Tržby Celosvetovo $29,820,616▐ James Franco je exot, tak sa nečudujem že sa do takého niečo pustil. Mne ale proste toto nesedí, chyba mi tam ľahkosť, trefnosť, skutočná zábavnosť, správny nadhľad. /25%/ ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze jsem cekal vic. Uvodni pul hodina je docela opruz, kdy jsem uvazoval, jestli mam vubec zapotrebi to sledovat, nastesti od prestehovani a vzniku napadu na film se to trosku rozjede. Ale necekejte nejakou super komedii, je to spis takova artovka s par vtipnejma momentama, ktera je spis divna a vyzivajici se v wtf momentech, nez vylozene vtipna. Herci jsou fajn, James Franco vypada jak Frankensteinovo monstrum, Dave jako Hollywoodskej hezounek a ostatni vicemene jen pricmrndavaj, tohle je koncert tyhle dvojice. Mozna bych se bavil vic, kdybych videl The Room, takhle jen dobre zahranej, prumerne natocenej a minimalne vtipnej film, kterej je ve vysledku asi uplne zbytecnej, protoze stejne se clovek hlavne pobavi u momentu, ktery jsou vlastne slovo od slova prehrany z originalu. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. Těšil jsem se... a nebyl jsem zklamán. Franco + Franco jedou neskutečně a celý paradokument mě uhranul na první dobrou. Je fakt neskutečný, jak se jim povedlo celý příběh zachytit a zreplikovat do podoby, která nepůsobí jen a čiště jako parodie, ale nechybí tomu emoce, pár dramatičtějších oblouků a především nahlédnutí do duše jednoho hodně (ale fakt hodně) zvláštního člověka. Navíc parádní camea, herecká uvolněnost a solidní vhled do tvorby bijáků. Fakt paráda! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať to má grády. Jako Titanic." Z filmu o natáčení propadáku Pokoj jsem měl veliký obavy. Zbytečně, protože tohle byla docela sranda. Jestli je Tommy Wiseau jenom z poloviny takovej magor, jakýho jsem v tomhle filmu potkal, tak s ním chci tvořit nějaký další jeho dílo. Mám teď půl hoďky času, což je dost na napsání geniálního scénáře o depresi rotujícího kedlubna a společně to zhmotníme na plátno. Budeme hercovat, kamerovat, kostýmovat, větrákovat i šeptákovat tak dlouho, až se dílo podaří. A pokud se proti nám spiknou nebesa a toho Oscara zase nevyhrajeme, tak budeme mít aspoň spoustu zážitků, o kterejch nějakej Franco znovu může natočit film. Doufám, že bude stejně zábavnej jako tenhle. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Film si vyslúžil "standing ovation" po premiére na filmovom festivale SXSW v marci 2017. (belinko)

Související novinky

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

11.12.2017

Jak určitě víte, filmové ceny většinou není zas tak těžké předpovídat. Letošek ale bude jiný, jelikož zatím nemáme žádného velkého favorita, což názorně předvádějí nominace na 75. Zlaté glóby. Kdo se… (více)

Reklama

Reklama