Reklama

Reklama

Potěšení na mé straně

(festivalový název)
  • Mexiko El placer es mio (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rita a Mateo se usazují ve venkovském domě po Mateově otci. Doufají, že budou žít zdravě a ušetří. Zpočátku je vše v pořádku, až na to, že se Rity dotkne, když při bouřlivém sexu Mateo odmítne riskovat. Milenci se zabydlují podle svých zájmů a profese: Mateo spravuje staré auto, Rita pracuje na dálku jako designérka. Nečekaným překvapením je pro ni návštěva Mateovy sestřenice s dcerkou a s přítelem, která v hovoru okázale dává najevo své někdejší vazby k bratranci a klade Ritě všetečné otázky. Soulad dvojice se začíná bortit: Rita není s to potlačit návaly žárlivosti, každý z partnerů se cítí nepochopen a návratu soudržnosti neprospěje ani návštěva Ritiny matky a babičky. Navíc se do jejich vztahu začíná plížit nuda. Elisa Miller promítla do svého druhého hraného filmu pocity svojí generace, jejích představ o nových vztazích provázených neschopností odpoutat se od starých vzorů. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

fredisek 

všechny recenze uživatele

Když někde ukážete pár sexuálních scén, do scénáře nedáte skoro žádné dialogy a všechno to natočíte jako přes instagramové filtry, nedělá to z vás režiséra artových filmů. Neobjevné, těžkopádné, bezpříběhové. Vlezlá snaha o rádoby umělecké drama, která akorát nudila. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Ženská ruka při psaní scénáře a režijním vedení se pozná a Elisa Miller moc dobře ví, co chce říct. Mexické drama o rozpadu jednoho vztahu je natočeno velmi empaticky, s důrazem na klíčové momenty a vyvoj psychologie hlavním postav, zejména Rity v podání Flor Eduardy Gurroly. Pěkné tři hvězdičky. ()

Reklama

horovska 

všechny recenze uživatele

Nálada filmu je mírně surrealistická a otiskla se mi do paměti jako obraz. Láska a ochladnutí, způsobené neschopností vzájemné komunikace a vcítění - o děj ve filmu konec konců nejde. Čas plyne pomalu, zimní šedivé deště a samota mi zalezla pod kůži. Velmi přirozené herectví a minimum balastu. S odstupem ve mne dojem spíše uzrál. Velmi dobré tři. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama