Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým hrdinů musí zastavit Lokiho a Ymira, než ukradnou moc Santy Clause a ovládnout svět. Po Santovi jdou ale ze svých vlastních důvodů i Rocket Racoon a Groon. Hrdinové, padouchové, lovci odměn a elfové závodí v epickém závodě o budoucnost Vánoc. (jh666)

Recenze (8)

jh666 

všechny recenze uživatele

Ale jo, marvelovský vánoční speciál docela ujde. Je fakt, že zhruba o dvacet minut kratší stopáž by byla ku prospěchu, ale i takhle to jde, hlavně poslední třetina je povedená. Algheim z Marvelovské Earth-12041 (dříve TRN-123) je sice přeslazený až běda, ale to vyvažuje fakt, že se nám tu představili hned dva hrdinové v tomto vesmíru dosud nevidění (hlavně Captain Marvel mě potěšila). Je škoda, že tu chybí Hawkeye a Spider-Man, pak by to možná bylo vtipnější. A je to jen můj názor, nebo se Tonymu opravdu změnil dabér. 50 % ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nato, že tyhle marvelovské animované filmy moc nemusím, tak tenhle mě docela bavil. Asi je to tím, jak je vánoční a jak je zde postava Santa Clause, ale myslím, že to bude taky trochu tím, že je to po dlouhé době jeden z těch vtipnějších. Musí se tomu ale nechat, že animace je chvílemi celkem příšerná. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Hulk, Iron Man, Kapitán Amerika, Kapitán Marvel, Thor a jakýsi Reptile bojují proti Lokimu a jakémusi ledovém obrovi, kteří chtějí Santovu moc. Kdyby mě bylo 5 let byl bych u vytržení jelikož už není tak to hodnotím průměrně. Navíc vidět scény jak Hulk zpívá koledy a Thor si hraje na Santu je silné kafé to nemluvím o scénách tipu přála jsem si letadlo Santa mě nadělil lístek na letecký den nebo přál jsem si umět hrát baseball Santa mě dal pálku a míček. Všichni (Až na Groota a Rocket Racoona) se navíc snaží být neskutečně vtipní až to bolí. 40 procent přitom ze začátku to vypadalo hodně dobře ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Avengers zachraňují vánoce a Santu Clause ve vánočním speciálu. Ukrutná nuda, bohužel. Zaujala mě snad jen forma ztvárnění souboje v jeskyni, kde nevidíme přímo souboj s příšerou, nýbrž stíny na stěně. Jinak je Frost Fight bohužel zoufale nenápaditý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama