Reklama

Reklama

Rakev plná krve

(neoficiální název)
  • Itálie Momento di uccidere, Il (více)

Obsahy(1)

Dva pistolníci a dobrodruzi, Lord (George Hilton) a Bull (Walter Barnes), přicházejí na pokyn soudce do městečka, aby vypátrali 500 000 dolarů ve zlatě, které před smrtí ukryl konfederační důstojník. Zde potkávají příbuzné zemřelého důstojníka – mocnou rodinu Forresterů, která má své plány, jak se dostat k pokladu. Pistolníci ale netuší, že zájemců o zlato je víc a nikdo z nich se nehodlá dělit. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zábavný, výborne natočený western, ktorý začne ako klasická naťahovačka o skryté zlato, ale postupne naberie zvláštne ponurú atmosféru, nezvyčajné prvky (invalidná kráska) a končí fantastickou prestrelkou medzi hovädzinou na jatkách. Carnimeo vo výbornej forme. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

George Hilton a Walter Barnes jsou kámoši jak hrom, a to je všechno, co se o jejich postavách jakožto o zdvojeném hrdinovi dozvíme. Jinak jde vlastně o Carnimeovu rozcvičku před Sartanou, opět jde o zlato, máme tu krásnou ženu s tajemstvím i bohaté padouchy, kteří intrikují proti sobě. Ovšem v povětšinou docela nudném filmu zaujmou snad jen násilné (byť nekrvavé) scény, kdy Horst Frank si cvičí střelbu na černošských otrocích a bandité týrají invalidní ženu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama