Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco premisa, že tupí jsou pronásledování tupějšími a u toho se střídají honičky, flákance a dlabance, je známá, jména Smith a Cantafora už tolik ne. Jenže když dva dělají totéž, může to být totéž a chvílemi možná i lepší. Říkáte kacířský flusanec do obličeje dvojice Bud Spencer a Terence Hill? Lepší plivanec do tváře, než hněv Frou-Froua..! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nedosahuje kvalit těch lepších filmů s Budem Spencerem a Terrencem Hillem. Spíše podprůměrná zábava obsahující malé množství rvaček a navíc ještě dost nenápaditých. Tenhle film mi asi brzo vyšumí z paměti.. A kdybych měl někdy v budoucnu zase možnost ho vidět. No, tak to bych si radši pustil Když se rozzlobíme, budeme zlí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je o dost slabší odvar "prvního dílu". Dvě slušný bitky přesně v tradici Šimona a Matouše na celej film nestačí. Hrajou tu skoro všichni z předchozího filmu, občas ale v jinejch rolích. Podstatně ubylo hlášek a i šéf padouchů v klobouku, mi už nepřijde tak směšnej jako předtím. Takřka se vytratil jeho tik, jeho výbuchy vzteku už nejsou tak hysterické a i když mu jsou prsty drceny podstatně více a častěji než v předcházejícím snímku, je to takřka to jediné humorné, čím disponuje. Dívat se na to dá a možná by mě to i bavilo více a dal bych více bodů, kdybych neviděl Šimona a Matouše. Takhle při srovnání obou snímků tenhle podstatně pokulhává a prohrává. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Klasika! Začátek vlažnější, ale pěkně se to rozjíždí. Skvělé bitky, asi jedny z nejlepších v rámci žánru a pár skvělých fórků navrch. Žádné filmové umění, ale pohodová upřímná zábava, která není lascivní, fekální či trapná. Mám to moc rád. A mimochodem, tohle není dvojka, ale jednička. V závěrečných titulcích je stejně jako u bondovek uvedeno: "Šimon a Matouš se vrátí v příběhu Obchodníci s diamanty". ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Za mych detskych let tento film bezel v televizi kazdy rok a ja jako maly capart z toho mel obrovskou radost - a vzdycky jsem si myslel, ze to jsou Spencer s Hillem (coz ovsem byl nejspis zamer). Ovsem po roce 2000 oba snimky se Simonem a Matousem po hrichu takrka zmizely z obrazovek a marne je vyhlizim v programu. Predevsim tento dil mam moc rad :-( ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)

Reklama

Reklama