Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý námořní důstojník se živí pašováním zboží po Středozemním moři.   Během 2. světové války zajal britský námořní důstojník Geoffrey Peace (Richard Johnson) německou ponorku a na rozkaz také nechal popravit její posádku. Nyní se živí pašováním zboží ve Středozemí a pátrá po pokladech. Poté, co byl málem zajat maltskou policií, snaží se horlivě kompenzovat své ztráty. Svoji příležitost vidí v pašování diamantů z jihoafrické republiky. Když se pokouší najít diamanty, zjišťuje, že jeden z členů posádky (Peter Vaughan) je ve skutečnosti člověk, který přežil válečný masakr v jejich ponorce přežil Podaří se kumpánům dostat z nebezpečných vod a jak se vypořádají s ilegálním businesem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Volodimir2 

všechny recenze uživatele

Geoffrey Peace bol v 2. svetovej vojne veliteľom britskej ponorky a dostal dôležitú úlohu, objaviť a zničiť nemeckú super ponorku, tak aby túto akciu neprežil ani jeden člen posádky. Dlhé roky po vojne bol prenasledovaný svojou minulosťou a zábery do minulosti ho neustále dobehávajú. Teraz sa živí pašovaním tovaru a zbraní v Stredomorí. A tak, keď ho starý námorník zláka na pašovanie diamantov, vidí svoju šancu rýchlo zbohatnúť. Jediným problémom sú nebezpečné vody Pobrežia kostier, ale tie už v minulosti prekonal, veď tu zničil nemeckú ponorku. Podarí sa mu to znova spoločne s jediným členom ponorky, ktorý tento vojnový masaker prežil? Na to nám dáva odpoveď tento film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyslovene priemerny film s ztemtikou WWII. Pasovanie tovaru nie je kmoc dobra tema na film, film nie je vyslovene vojnovy - ukazuje strasne malo z vojnovych zaberov WWII, ale na druhej strane sa tvari, akokeby pocas Druhej svetovej nejestvovali oazy mieru a pokoja - jestvovali, v Europe Irsko, island, Portugalsko . 62 % ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1271. hodnocený film: Žádná převratnost se v tomto případě nekoná. Zajímave vypadající začátek filmu, pak dlouhé nic a moment, kdy konečně dojdou k vytoužené lodi plné diamantů uprostřed pouště, tak se všechno semele tak rychle, že je po filmu. 3* jsou možná nadhodnocením, ale opravdu jsem viděl už horší snímky v tomto žánru. Určitě se ale jedná o pořádné zklamání. 3* ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch dobrodružnejch filmů, kde se sejde několik lidí, co se chtěj od začátku navzájem pozabijet, ale kvůli hledání nějakýho pokladu jakoby táhnou za jeden provaz. A nikoho asi nepřekvapí, že se pozabijej na konci. Pro mě dost nudný dobrodružství s předvídatelnym koncem... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Maltě a ve španělském přístavním městě Almeria. (DruidKarel)

Reklama

Reklama