Reklama

Reklama

Jediná šance

  • Česko Okamžik rozhodnutí (více)

V kriminálním dramatu Jediná šance se režisér zaměřil na prostředí organizovaného zločinu ve Filadelfii. (NFA)

Recenze (5)

Svata 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina (Bo Svenson) se náhodně připlete do přepadení staršího pána. Rozhodne se policii identifikovat pachatele a od té doby se mu život otáčí naruby. Začínají umírat jeho blízcí, i jemu je vyhrožováno likvidací celé rodiny. Dostanou se do programu na ochranu svědků, ale developerská mafie má velice dlouhé prsty. Policie je krátká a tak vezme spravedlivost do svých rukou. Začíná boj na život a na smrt. Je dobře trénovaný, ale uspěje proti chladnokrevné přesile organizovaného zločinu a uchrání rodinu? ()

Dawe.zs 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně natočený kanadský film režiséra Boba Clarka. Hrdinou snímku je statný instruktor juda, který se jednoho večera stane náhodou svědkem potyčky, při níž si dva zločinci z filadelfského podsvětí brutálně vyřizují účty s neznámým mužem. McBain.....hraje ho Bo Svenson.....je ochoten proti násilníkům svědčit u soudu, čímž si ovšem velmi,ale opravdu velmi :-) znepřátelí všemocného šéfa místní mafie. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dej do ktereho jsem se trosku zamotal, u nekterych postav jsem si nebyl jisty o koho vlastne jde. Nicmene strucne receno tu mame dalsi revenge movie s mirnym neonoir nadechem, ktery potesil. Necekejte nic extra akcniho, jde spise o drama s trosku akcnejsim zaverem. Bo Svenson se do role hodil a zvladl to dobre. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Potom čo zlýha polícia a program na ochranu svedkov, berie inštruktor juda Mc Bain (Bo Svenson) zákon do svojich rúk. Komu sa páčil napr. DEATH WISH môže skúsiť aj toto. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama