Reklama

Reklama

Volné pokračování báje plné kouzel, magie a dobrodružství. Deathstalker se utkává se třemi kouzelníky zla, kteří ovládají tři říše pomocí magických předmětů a kouzel. Na jeho straně stojí dobrý kouzelník a odvaha. Svou statečností nakonec dosáhne vítězství nad černou mocí. Bájná historie těchto filmů Vám připraví velice pěkný divácký zážitek. Deathstalker mimo milostných pletek postupně získává přátel a pomocí kouzelného meče osvobodí všechny tři říše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Opět jiný představitel udatného hrdiny a jiný režisér. Toto pokračování průměrné jedničky a skvělé dvojky je někde uprostřed. Nebere se vážně tak jako první díl, ale to není taková bžunda jako dvojka. Hudba je slušná (v úvodních titulcích zní Sador, vládce vesmíru od Hornera), herci pochopili, že nehrají drámo a hlavní představitel umí šermovat(narozdíl od hlavního padoucha). Samozřejmě toto hodnocení je pro lidi, kteří vědí na co se dívají. ()

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze všech Deathstalkerů. Všechno působí strašne odfláknutě a nedodělaně. Vím, že u béčkových filmů jako je práve Deathstalker se na efekty nehraje, ale absence krve a jakéhokoli viditelného zranění při sečných a bodných ranách filmu nepřidává. Sám Deathstalker nepůsobí jako hrdina, ale spíše jako kašpárek. To samé se dá říct o jeho záporném rivalovi. Přistihnul jsem se, že v průběhu filmu jsem párkrát kouknul na stopáž, a dožadoval se konce. To se mě u předchozích dílů nestalo ba právě naopak jsem se bavil, obzvlášť u prvního dílu. Jedíný kladný bod je snad hudba (nikoli zvuk) ve filmu. Avšak to je opravdu málo. ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Toto pokracovanie Deathstalkera bola fakt ubohe a znova s novym hercom. Mozno predchadzajuci herci uz asi nemali chut hrat v tomto braku:) Co maju stale s tymi carodejnikmi? V kazdom diely je zaporak zly carodejnik, to si uz nemohli vymysliet nejakeho zleho krala? Hlavny padouch je fakt smiesny a vyzera skor ako nejaky sedliak, ktory ani nevie vobec sermovat s mecom, ako aj ostatny v tomto filme. Vsetko v nom je na bode mrazu. Postupujucimi dilemi Deathstalkera stale jeho povaha makne a uz sa aj kamaratil s detmi:) Film ma totalne nudil a tie makety mecov boli slabe a zase nikde ani kvapka krvi. Nemam rad ked niekto niekoho zrani, alebo ho zabije a po krvi ani stopy a zbrane su cistucke ako pred ich pouzitim. V tomto diely mal Deathstalker spolocnika carodejnika, ktory sa vyzorovo podobal na Gandalfa z pana Prstenov,,he he he. Ale tento mu nesiahal ani po paty a efekty kuziel boli nijake. Raz sa zakrutil ako divy a za okamih ho uz nebolo:))) Zaverecny akoze masaker na hrade bol nezazivny a bez stipky napatia. Fuuuj, hroza na to pozerat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle je udajně nejhorší díl Deathstalkerova dobrodružství, noc mě celá série přijde naprosto průměrná, a tohle mi dokonce přišlo lepší než nudnější dvojka(nicméně od výborného Wynorského), tohle jsem dokoukal bez problémů, i když ty bitvy s mečem byly strašně pomalé, a já i když s mečem neumím bych nejspíše každého rozthal na kusy než by stihl máchnout mečem(a to jsem dost neohrabanej člověk). Ale jinak se mi to zvráceným způsobem líbilo. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek je příběhově patrně nejnosnější z celé série, ale přesto ten nejslabší. Thematicky přiléhavé kobkovité interiéry nahrazují podivně jednoduché exteriéry, hlavní hrdina se zdá být nejnesympatičtějším a nejrůznější narážky téměř zcela chybí, čímž se vytrácí humor - z mého hlediska asi ten nejpodařenější prvek celého spektáklu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Hudba v pozadí, použitá v scéne, keď sa Deathstalker pripravuje na útek z údolia a po prvýkrát pobozká Marindu, je prevzatá z filmu Dune (1984). (beso74)

Reklama

Reklama