Reklama

Reklama

To je vražda, napekla: Záhada čokoládových sušenek

(TV film)
  • Česko Detektivní pečení: Záhada čokoládových sušenek (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hannah má pekárnu uprostřed malého města. Jednoho dne najde mrtvolu svého dlouholetého přítele, který jim vozil mléko z mlékárny. Ačkoli se ve městě objeví nový detektiv a žádá ji, aby se do vyšetřování nevměšovala, Hannah je rozhodnutá najít vraha... (TV Prima)

Recenze (5)

chrispe 

všechny recenze uživatele

To je vražda, napekla? Jakože vážně? :D Na to jsem se prostě musela podívat. Je to klasická béčková kanadská romantická kravina, "okořeněná" jakýmsi pátráním po vrahovi na vlastní pěst jedné "taknahraně" sympatické pekařky. Koukala jsem, že by dnes měl být nějaký další díl (vánoční), tak se na to nejspíš kouknu. Nic od toho nečekejte, ono vám to nic víc, než nenáročnou podívanou na nedělní upršené odpoledne nedá a všichni budou spokojení. /// 26.2.2023 O čtyři roky později a vícero shlédnutí, protože v televizi to jezdí co chvíli, musím říct, že pod tři hvězdičky nepůjdu a nezachovat si tu špetku objektivity, kterou mám, protože je to přece jen televizní film, slabá průhledná detektivka a líbivá romantika - ale nepřehnaná, asi bych uvažovala i o čtyřech, ne-li pěti. Protože... musím se vám přiznat, mě To je vražda, napekla vždycky zaručeně hodí do pohody a prostě jsem si to zamilovala. #teamNorman ()

poppy75 odpad!

všechny recenze uživatele

ako sa clovek ma sustredit na dej,ked do hlavnej ulohy vyberu herecku s rypakom /neskutocne zla plastika nosa/ ???- a tak na mna cely cas cumeli 2 mega velke nosne dierky....to bolo najstrasidelnejsie z celeho filmu...inak nechapem nazov...chcelo to byt velmi sladke a vtipne...no skor je z tohoto pecenia bolenie zaludka ... ()

Reklama

luciasce 

všechny recenze uživatele

Prvních pět minut bylo celkem vtipných a donutilo mě to koukat a bylo to celkově takové sympatické, až na ten závěr, nikdy mě nebaví, když se vrah deset minut vykecává, proč to vlastně udělal. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama