Reklama

Reklama

Farmářovy lamy

  • Česko Ovečka Shaun: Farmářovy lamy (více)

Obsahy(1)

A nebyla by to Ovečka Shaun, aby zase nezpůsobila neplechu. První půlhodinová epizoda seriálu Ovečka Shaun, ve které se kromě tradičních postav objeví zejména tři příšerné lamy Hector, Fernando a Raul. (Česká televize)

Recenze (7)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Půl hodiny to asi opravdu mít nemuselo, ale lamy jsou fajn potvory a v hororovém finále si nezadají s velociraptory. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pěstovat na farmě v Anglii lamy není úplně obvyklé. Už jsem viděl dva filmy Ovečky Shaun, takže tento hodnotím střízlivěji. Lamy toho víc zdevastují, než aby pobavili. Pravda však je, už už z principu tyhle ovce a veškeré jejich patálie prostě nudit nemůžou. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to jedna epizoda Ovečky Shaun roztažená na půl hodiny. To je vlastně zároveň klad i zápor tohohle středometrážního filmu. Jinak to je ale fajn, je to vtipné, baví to, dobře se na to dívá, lamy jsou tu fakt celkem svině, ale i tak to na plný počet není. 4* ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

A pak že tvůrcům Shauna dochází dech. Aardmani tentokrát zacílili na tvora, jehož zavilost a proradnost je vyhlášená, takže nemůže být překvapením, že je to zase jednou jízda jako na čtyřkolce řízené Vinem Dieselem v Rychle A Zběsile 11 (ačkoliv tam už vlastně možná Diesel vůbec nebude;)). Panova flétna je zkrátka magický nástroj:) 80% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama