Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (597)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Taky se vám stává, že vidíte povedený hororový kraťas a říkáte si, že je škoda, že to není celovečerák? V případě "Lights Out (2013)" byly mé prosby vyslyšeny a po necelých třech letech dostal mrazivý námět plnohodnotnou stopáž. Zhasínání & rozsvěcení sice funguje i nadále (jaj!), ale co je to platné, když je *SPOILER* vrčící duch psychopatické holky s nesnášenlivostí na světlo a hlasem Satana *SPOILER* tak neskutečně otravný, že je veškerý strach ta tam? ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

David Sandberg se dostal do podvědomí svými originálními hororovými kraťasy s děsivým bubákem. Jenže atmosféra, která dokázala tak výborně fungovat na prostoru pouhých 3 minut, to v tomto celovečerním snímku bohužel nedokáže v takové síle, jako v kraťasu. Poznáváme historii Diany a její charakter má dobře vystavěný i fungující příběh. Herecky kraluje Teresa Palmer, která nejen, že je fakt nádherná, ale je i skvělá herečka. Líbil se mi její styl drsné metalistky a zájem o "dark arts." Plus plakát Avenged Sevenfold:) V roli její matky se představí výborná Maria Bello. Celkově však snímek funguje více na principu lekaček, než na vystavěné atmosféře. Lights Out za mnohé vděčí právě Terese a Marii. S méně schopnými herečkami by snímku zůstalo jen Dianino pozadí (příběhu samozřejmě:) a jen s tím a předvídatelnými lekačkami by Lights Out těžko obstálo. Závěr se asi inspiroval Klubem rváčů:) Žádný otevřený konec, žádné "o pět let později..." Měla jsem dojem, že filmu příliš nepomohl Hollywoodský přínos. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Sandberg se pokusil natočit celovečerák ze svého úspěšného krátkometrážního snímku a celkem se mu to povedlo, přestože to není úplně ideální a mohlo se z toho vytřískat ještě trochu víc. Filmu dodává šťávu Teresa Palmer, která byla jen trochu divně namalovaná, ale jinak některé lekačky fungují a některé situace dokážou navodit pravou hororovou atmosféru. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|46%| Shlédnuto v kině. Jsem velký fanoušek těchto novodobých duchařských hororů, zejména z dílny mistra Jamese Wana. Na Wana nikdo v tomto oboru rozhodně nemá. Avšak, občas se vynoří nějaký vydařený horůrek, který stojí za pozornost. Co se týče tohohle, trailer mě navnadil. Říkal jsem si, že na tak relativně krátkou stopáž vypadá trailer natřískaně. To se však bohužel nestalo. Děj, scénář, nějaké nápady, postavy – to vše bylo velmi slabé. Lekačky byly celkem solidní, i když, poté co se film ubíral ke konci, už mě nějak nic nevyděsilo, vše bylo takové vcelku předvídatelné. Nevím co k tomu dále dodávat, vyloženě brak to není, ale jsou lepší duchařiny. Na tohle se dá rychle zapomenout. Slabší průměr to je. Ani tu třetí hvězdu jsem tentokrát nedokázal dát. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Na Zhasni a zemřeš by nestálo za to ísť do kina a preto som rád, že som si film pozrel doma. Jednoduchý, pozerateľný horor, ktorému ale chýba tajuplnosť, atmosferické odkrývanie pôvodu monštra ako napríklad pri Kruhu alebo Conjuring 2. Áno, aj tu sa "odhaľovalo", ale akosi nemastne neslano, rýchlo odbito, ani som sa nenazdal a už bol koniec. Nenudil som sa, Light Out sa bezpochyby dalo pozerať, ale určite si do zajtra na neho už ani nespomeniem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • V domě Rebbecy (Teresa Palmer) si můžeme povšimnout také plakátů skupin Ghost a Slayer. (Dave24)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama