Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (597)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|46%| Shlédnuto v kině. Jsem velký fanoušek těchto novodobých duchařských hororů, zejména z dílny mistra Jamese Wana. Na Wana nikdo v tomto oboru rozhodně nemá. Avšak, občas se vynoří nějaký vydařený horůrek, který stojí za pozornost. Co se týče tohohle, trailer mě navnadil. Říkal jsem si, že na tak relativně krátkou stopáž vypadá trailer natřískaně. To se však bohužel nestalo. Děj, scénář, nějaké nápady, postavy – to vše bylo velmi slabé. Lekačky byly celkem solidní, i když, poté co se film ubíral ke konci, už mě nějak nic nevyděsilo, vše bylo takové vcelku předvídatelné. Nevím co k tomu dále dodávat, vyloženě brak to není, ale jsou lepší duchařiny. Na tohle se dá rychle zapomenout. Slabší průměr to je. Ani tu třetí hvězdu jsem tentokrát nedokázal dát. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak jako Don't Breathe mělo být i Lights Out hororovou událostí roku, minimálně co se hororů komerčních a pro většinového (čti nehororového) diváka týče. A stejně jako Smrt ve tmě je i Zhasni a zemřeš (Satanova noho, to jsou zase český názvy, distributore, distributore, návštěvu s motorovou pilou na tebe) vyloženě průměr- kvituju jakous takous originalitu (nebo aspoň pokus o ni), ale jinak nic, co by vás přinutilo nedýchat nebo aspoň rozsvítit (chápete, snaha o symboliku s originálními názvy, hehe). Ale samozřejmě za všechno může James number Wan, páč tu laťku současných hororů nastavil kurevsky vysoko... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu konečně kvalitní horor. Sympatická hlavní herečka taky velký plus, stopáž tak akorát, lekačky fungují skvěle, a že jich je taky dost. Příběh je taky super, čekal jsem ke konci na nějaký epický zvrat, který sice nepříšel, ale i tak fajn horor za poslední dobu možná jeden z nejlepších ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa dostane do problémov, keď sa mentálny stav matky neustále zhoršuje. Tá má už od detstva psychické problémy, ktoré začnú zasahovať aj jej deti. Dcéra sa rozhodla utiecť, lenže strach jej mladšieho súrodenca neustále rastie a ona sa rozhodne pomôcť mu vyhnúť sa desivým zážitkom, ktoré ako dieťa sama zažila. - V prvom rade musím povedať, že mám obrovskú radosť z toho, že dostal pán Sandberg po rokoch práce priestor presadiť sa v USA a k tomu kvalitný rozpočet. Z výsledku však až takú radosť nemám, pretože sa mi zdá až príliš obyčajný. Krásna herečka v hlavnej úlohe, psychické problémy, obrovský dom, perfektné technické spracovanie a k tomu niekolko strašidelných sekvencií, ktorým majú pomáhať dunivé efekty. Pomaly sa mi zdá, že tieto horory, ktoré idú k nám do kín, vyzerajú všetky rovnako. Od tohto tímu, ktorý je na vrchole moderného hororu, by som očakával viac. Každopádne odporúčam každému hororovému fanúšikovi pozrieť si tento pomerne krátky počin. Kto sa lakne, má sa ešte naozaj čomu priúčať, pretože takéto lakačky naozaj nemajú šancu vylakať skúsenejšieho hororového fanúšika. + herečka z Wolf Creek a Warm Bodies + herečka z Demonic + herečka z Mockingbird a Hidden + herečka z Hostel: Part III a The Purge + herec z Annabelle a Outcast + herečka z Attic Panic + herečka z Fire City: End of Days ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sandberg se pokusil natočit celovečerák ze svého úspěšného krátkometrážního snímku a celkem se mu to povedlo, přestože to není úplně ideální a mohlo se z toho vytřískat ještě trochu víc. Filmu dodává šťávu Teresa Palmer, která byla jen trochu divně namalovaná, ale jinak některé lekačky fungují a některé situace dokážou navodit pravou hororovou atmosféru. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • V pokoji Rebeccy (Teresa Palmer) visí plakát skupiny Avenged Sevenfold s jejich nejznámější písničkou "Hail To The King". Režisér filmu David F. Sandberg je jejich velkým fanouškem. (Yoshitsune)
  • Na začátku film, když si Paul (Billy Burke) na obranu bere baseballovou pálku z vitríny, si můžeme všimnout figurky, vzhledově identickou s tváří z původního krátkometrážního Lights out (2013). (Kejf.)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama