Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Je rok 1937 a svět se pomalu, ale jistě připravuje na válku. Jednou z těchto příprav ze strany Japonska je zformování "D Agency". D Agency je speciální vojenská sekce pod velením podplukovníka Yuukiho z císařské japonské armády zaměřená na výcvik špionů a odhalování nepřátelských aktivit na území Japonska. K této jednotce je přidělen i voják z povolání poručík Sakuma, který pevně věří v armádní kodex cti a smysl pro povinnost a pro kterého jsou špióni, jakožto lidé operující v utajení, pouhou bandou zbabělců. Tak vzniká velmi nesourodý tým, jehož úkolem bude odhalování nejrůznějších domácích i zahraničních spiknutí. Někteří jeho členové se navíc během plnění úkolů i mimo ně rádi baví jistou velmi nebezpečnou hrou, při které testují své schopnosti... (Jeoffrey)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (5)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Na poměry Anime se jedná o velice kvalitní dílo, ale bohužel funguje spíš jako dokonalý stroj bez chyb a emocí. K odcizení navíc dopomáhá množství charakterů, měnící se každým dílem. Zároveň je více než pravděpodobné, že na tento seriál rychle zapomenu, protože co díl to jiný příběh. Prostě taková přepychová relaxační podívaná. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Mé první dojmy po prvním dílu, které jsem si poznamenal byly asi takové " působí to docela zajímavě a dospěle, jenom jestli tam nebudou kraviny...". Nakonec se ukázalo, že s logikou povětšinou nebyl problém, příběhy byly skoro pokaždé zajímavé a tak jsem si sledování docela dobře užil. Obával jsem se repetitivnosti a absurdnosti, zkrátka toho, jak budou chtít autoři implementovat do příběhu stále další a další "joker game", ale vzhledem k faktu, že se zaměřili na jednotlivé (a velmi rozmanité) mise agentů mi naprosto jasně ukázali, že s tím tady problém nebude. Nakonec každý z agentů dostal svojí chvíli slávy a podplukovník Júki jako "spymaster" ve většině dílu exceloval. Bohužel pravdou je i to co píší někteří další uživatelé, tedy že díky té epizodičnosti hrozí, že na jednotlivé díly poměrně rychle zapomenu a nakonec asi jediné co se mi po pár měsících vybaví bude, že to byl seriál o špiónech z 2. světové války a že tam byl podplukovník Júki. I přesto je však Joker Game dle mého rozhodně jedním z nejlepších a nejkvalitnějších kousků, co sezóna Jaro 2016 přinesla. Zkrátka bylo to zajímavé, dospělé a poměrně slušně zpracované. 7,5/10 ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

O druhé světové se zrovna moc anime nedělá (napadá mě leda Hrob světlušek nebo The Wind Rises), tudíž minimálně téma je originální, i když samotný příběh je samozřejmě smyšlený. Ze začátku to vypadá na ucelený děj, ale jednotlivé díly na sebe moc nenavazují a přestože je jejich náplň většinou zajímavá a místy i dost napínavá, mám takový pocit, že za půl roku už si toho z jejich obsahu moc pamatovat nebudu. Opening se mi s každým novým dílem líbí vic a víc, i animace se soundtrackem jsou příjemné. 7,5/10 ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Vcelku neokukané a príťažlivé téma o dobráckych špiónoch z druhej svetovej vojny, ktorí za každú cenu dodržiavajú svoje morálne zásady. Je to dospelo a inteligentne spracované v duchu starších detektívnych seriálov, kde má divák možnosť rovnako ako postavy premýšľať o stopách a indíciách. Epizodiálnosť anime mi v tomto prípade sedela oveľa viac, ako keď prišli diely, ktoré na seba naväzovali, pretože nemali až taký dejový spád. Človek, ktorý bol schopný rozoznať jednotlivých špiónov od seba, by sa mohol rovno zamestnať ako detektív. 12/12 – 75% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Joker Game je sezónní zklamání. Začlo to famfárově, avšak velmi rychle se z toho stala episoidní podívaná, která nedá možnost přiblížit se k charakterům. Všichni jsou tam mega moc vážní a divákovy jsou veškeré mysterie předávány tak, že z toho cítí svou tupost narozdíl od postav, které vlastně "všechno ví"... Svět špionů se zde drsně nepovedl, pár episod je vcelku fajn, zbytek však nuda. Vůdce agentů je prakticky bůh, který kdyby chtěl, tak splyne s prostředím i v ženských sprchách... Pokud by se Joker Game nechoval tak povýšeně, určitě by mu to slušelo více. Velmi rychle zapomenutelné episody s nulovou návazností a nulovou zajímavostí. Bezduché. Pššt, 35% ()

Galerie (154)

Reklama

Reklama