Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

noriaki 

všechny recenze uživatele

V žánru filmů se zmatkujícíma a nepravděpodobně krásnýma pubreťákama je to super. V žánru inteligentních sci-fi zase tolik ne. Přesto mi na Time Trap vadila jen jedna věc. Konkrétně záporáci, bez nichž by se zápletka úplně obešla, a bez nichž se koneckonců obešla i realita. Takže za mě dobré, ale místo béčkových naháněček bych uvítal přemýšlivější pasáže. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně snaživé a inteligentní malé Sci-Fi.Jde vidět, že rozpočet nebyl příliš velký, ale za to scénaristicky poměrně dost bohaté. Skupina přátel se vydá do jeskyně hledat zmizelého profesora, bohužel z téhle jeskyně už není jen tak cesty zpět. Je zde časová smyčka, čas zde plyne několikanásobně rychleji než na povrchu a ještě k tomu zde přebývají násilní divoši. Film nabídne hned několik nečekaných překvapení, hezky pracuje s napětím a finále je velmi neočekávané. Tohle se dá určitě doporučit. 75% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Neznámý scénárista a režisér, společně s neznámými herci a skromným rozpočtem...vezmou nepříliš originální zápletku a vytvoří...nepřekvapivě polobéčko, které má parametry TV filmu. Na druhou stranu...je to velmi sympatický pokus, nic mě vysloveně neiritovalo, ani jsem se moc nenudil. Takže proč ne...ideální pro mláďata, která právě čichla k sci-fi a nemají ještě načteno, ani nakoukáno, takže neví, jak moc jalový ten scénář je. Já si budu muset počkat na strejdu Alzheimra. ()

miroslav6 

všechny recenze uživatele

Někdy mě pomalu opouští chuť hledat nízkorozpočtové scifi, které svým nápadem, atmosférou a dejme tomu jakousi nekomerční láskou k řemeslu, strčí do kapsy hodně áčkových titulů. Zde to zůstalo jen u nápadu, který bohužel pohřbil do očí bijící amatérismus nejenom herců, ale i režie. Ale já to nevzdám. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - kdybych Time Trap viděl za časů mýho dětství, budu z ní asi nadšenej, protože proti retardovanejm srajdám, kterýma nás tehdy krmili komouši, by tohle byl biják pro mládež podle mýho gusta. Scifárna říznutá dobrodružákem, tajemná jeskyně, cesty časem, pralidi z minulosti, postlidi z budoucnosti, jako bonus dvě pěkný blondsky... Ale dneska si na nějaký filmy pro děti už připadám kapánek starej, zvlášť když je děj pro dospělce tak nanervylezoucně polopatickej, look zoufale televizní a týnejdžři přehrávají a afektovaně deklamují hůř, než pionýři v nějaký komoušský ptákovině (hlavně teda ty dvě pěkný blondsky). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama