Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Akční scifko .. jak lákavě to zní, minimálně pro mé uši. A k tomu jako bonus terminátoři vs speciální jednotka ? No pecka, říkám si. První minuty se na mě film tváří né "béčkově", ale spíš "céčkově" ... tak čekám, dávám tomu šanci a ono se to stále nechce rozjet. Efekty pěkné, ale žádné prokreslení postav, hlubší příběh, ani detailnější akce. Tudíž ani žádné napětí nebo hororová atmosféra. Bohužel, z mého pohledu tohle příliš nevyšlo. [30%] ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Začiatok mimoriadne sľubný. Má to hlavu a pätu, ten svet - náš svet čoskoro - a dobre napísané dialógy.  Je mi jedno, či to stálo milióny alebo desať korún, vyzerá to parádne. Odlet na ostrov v Čukotskom mori, úplnej riti sveta, testovať nejaké vojenské udělátka... - ešte väčšie nadšenie. Les, hovorím si, bude to ťažiť z mála, ale nevadí, ťaží to bohovsky! Zábery sú ťažko profi, atmosféra hustá - a roboty - roboty parádne, vyzerajú draho. Stále je mi jedno, koľko to stálo, rozhovory sú kvalitné, vychutnávam si každý obraz.... vlastne som už naplno nastavený na pecku, neznámy malý film, ktorý ma rozoberie podobne, ako kedysi dávno SCREAMERS. A potom útok... a nič. Nie že by sa nič nedialo, nie že by to už nebolo dobre natočené - ale nie je to už dobre napísané. Skoro to nie je napísané nijako. Došli nápady. Cítiť to na tempe aj spáde. Do konca sa už iba strieľa. A strieľanie je nuda. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejnudnější akční film, který má v názvu, žánru a rodném listu AKCI. Slušné zvukové efekty, pěkné military prvky, robustní střelba. Děj a zpracování na úrovni budgetové PC střílečky ruské provenience. Diletantská režie, námět a sterilní postavy v "hereckém" pachtění v podzimním lese, kde veškerý horor tropí nezbedné chodící kulomety. Ztráta času. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sci-fi zpravidla nemůže dopadnout jinak, než jako béčko, které se do kin nikdy nepodívá. Pravda, občas se najdou autorské projekty, které disponují velmi dobrým scénářem a nakonec se jim povede díky talentu a dobrému výběru producentů, uplést tzv. "z hovna bič". To se tady ale rozhodně nestalo. I kdyby měl Gomez miliony na skvělé CGI, tak by z Příkazu zabíjet stejně nevzniklo nic jiného, než béčko. Nejde jen o to, že je scénář primitivní. Potíž je, že nedává smysl a přestože jde jen o dialogy party vojáků, je prostě pitomý. Takže tento výtvor splňuje téměř všechny atributy poctivého béčka, včetně nadšení a snahy tvůrců, kteří nepochybně věřili tomu, že udělají dobrý film. A toho si cením, protože tady nejde o to vycucat z lidí peníze, nějakou rutinérskou tutovkou. Nejspíš je za tím touha natočit co nejlépe vlastní film, za který se nebudou tvůrci stydět. A to se asi v rámci možností povedlo. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na poměry direct-to-video žánru hodně dobrá práce. Co se ušetřilo na nehvězdnym ale schopnym castingu a skromný výpravě se podařilo pěkně zužitkovat v rámci vizuálu nebo akčních scén. Scénář je žánrová klasika, nicméně i tak se podařilo vtáhnout mě do děje, až jsem se při závěrečnejch titulkách přistih, jak si řikám "to už je konec?". Místama jsem byl taky příjemně napnutej (hlavně díky kameře a osvětlení). Přidal bych snad jenom víc krvavejch scén a pár hlášek jako za starejch časů. Takovýhle béčkový akční scífka mi dneska scházej. Velice milý překvapení na jednu projekci, tři silnější hvězdy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama