Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Rihan 

všechny recenze uživatele

Elitní komando speciálně vycvičených mariňáků je vysláno v rámci cvičení na vzdálený ostrov. Doprovod jim dělá specialistka Mills (Vanessa Kirby), jejíž mozek je propojen s počítačem. Zakrátko všichni zjisťují, že jsou loveni pokročilými vojenskými roboty a že Mills je nějak spojena s těmi robomonstry. Mariňáci bojují o přežití a zároveň musí zjistit, kdo a co je Mills vlastně zač a na jaké straně stojí. Akční sci-fi horor z kategorie béčkových, který nenadchne ani neurazí, avšak pro čistě hororového diváka je přece jen ztrátou času. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo, tečka :) Ano, nápaditost s ohledem na tnu podobných příběhových námětů pramalá, ale jako již zde vyřčená "žánrová jednohubka" mi to přišlo dobré. Lacinost prostředí (les, co se nemusí renderovat ani stavět v ateliéru, a nenáročné zchátralé rozpadlé paneláky) jednoduše skryta co by tréninkové prostředí a efekty s CGi se také povedly. Příjemné, očekávaně nenáročné a na pokuk velmi slušné podívání. ~~~ PS: Horor ve filmu skutečně nehledejte, žádný tam není, jde jen o klasické "posral se nám experiment" ve sci-fi kabátku. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jedine čo tento film zachraňuje je krátka stopáž a akcie, ktorých je aspoň dosť. Príbeh mi príde doslova odnikiaľ nikam a herci sú na tom podobne. Ten film nemá pevne základy, nemá na čom stáť. Okrem humanoidného robota, nie je žiadna postava zaujímavá, takže je vám vlastne jedno kto, kedy a ako zomrie. Rozpočet je síce malý, ale aspoň sa pohrali z dizajnom. Škoda, zaujímavý nápad, ale keby Steven Gomez bol lepší scenárista alebo aspoň režisér, mohlo by to byť zaujímavejšie. Takto len priemer. 50% - 2* ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Akční scifko .. jak lákavě to zní, minimálně pro mé uši. A k tomu jako bonus terminátoři vs speciální jednotka ? No pecka, říkám si. První minuty se na mě film tváří né "béčkově", ale spíš "céčkově" ... tak čekám, dávám tomu šanci a ono se to stále nechce rozjet. Efekty pěkné, ale žádné prokreslení postav, hlubší příběh, ani detailnější akce. Tudíž ani žádné napětí nebo hororová atmosféra. Bohužel, z mého pohledu tohle příliš nevyšlo. [30%] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Speciální komando potřebuje na opuštěném ostrově humanoidní robotku, aby uprostřed atmosférických lesů přežili proti přesile vražedných strojů. Příběh věčného souboje lidství s umělou inteligencí je prostý, s akcí už je to o něco lepší. Smrdí Neillem Blomkampem, ovšem je o dost levnější. Výši rozpočtu jsem nikde nenašel, ale asi se hoši přes triky docela vytáhli. Potěší robustní střelba, solidní zvukové efekty a pochopitelně Vanessa Kirby. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)
  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama