Reklama

Reklama

Hotel Inferno 2: The Cathedral of Pain

Trailer

Obsahy(1)

Odsouzen ke shnití v pekle po krví nasáklých událostech v Hotelu Inferno (2013) zkušený profesionální vrah Frank Zimosa, zjistí, že se proplétá temnou mystickou říší vyhrazenou okultistům a vyšším démonům. Proti zdánlivě nekonečným vlnám démonických přisluhovačů a zlých strážců očistce se Frank a jeho nečekaný spojenec – zatracená středověká čarodějnice – vydali na odsouzenou misi, aby využili čisté elementární energie nesmrtelné duše: Frankova poslední šance získat zpět svou smrtelnou podobu. Utekl však někdy někdo z nepochopitelné katedrály bolesti? (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce rozhodně propad. V podstatě souhlasím s komentářem kolegy ricci.s . I přes poměrně krátkou stopáž je především druhá půlka neskutečně zdlouhavá a neskutečně nudí. Musel jsem se přemáhat abych to vůbec dokoukal. Mega trapné finále bylo poslední kapkou. Třetí díl si s největší pravděpodobností radši nechám ujít. 2 hvězdy za ( místy ) povedené gore, krev a pekelné kulisy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až prehnane animované a predigitalizované. A tým pádom o dve triedy slabšie ako prvá časť. Chlapík z jednotky to očividne celkom neprežil a ocitol sa v pekle, kde sa spriatelil s nemŕtvou čarodejnicou. S tou viedol väčšinou jalové dialógy o tom, ako sa má z toho pekla dostať. Musel plniť hlúpučké úlohy, hlavolamy, hrať sa s kostičkami, lebkami, a zbierať elementy a kľúčiky, aby dostal svoju dušu dokopy. Samozrejme, počas svojho pobytu v pekle sa ani samotní démoni nevyhnú poriadne krvavej masakráži. Nakrútené je to rovnako ako prvá časť, čiže s pohľadu hlavného hrdinu, masky a gore sú vynikajúce. Teda aspoň v pasážach, kde sa likviduje jedno monštrum za druhým. Najlepšia bola démonka s potratmi, na tomto som si zgustol. Spočiatku som bol nadšený, ale v druhej polovici horor stráca dych, nič sa tam nedeje, hlavný hrdina sa len prechádza a nadáva, a keď sa tam objavia smiešni lietajúci, zubatí démonici, je to už vyložene trapas. Záver dal najavo, že určite bude aj trojka, ale už si nie som celkom istý, či sa mám na ňu tešiť. Jednotka mi prišla ako poctivá práca, tuto si to režisér chcel uľahčiť až príliš. Takisto je škoda, že v horore z PEKLA nevytvoril ani štipku atmosféry. Ale o to tvorcom pravdepodobne ani nešlo. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol gore sviatok a prehliadka nechutností. Jednotku som si už nepamätal, ale bolo to celkom jedno, skoro hned som sa zorientoval. Začiatok som sprvoti nepochopil až keď tá ježibaba to tam začala vysvetľovať, potom už bolo všetko jasné. Tento film hned na začiatku odstaví väčšinu divákov a pri tej brutalite a masakre zostane len hŕstka z tých najotrlejšich divákov. Gore bolo z časti ukážkové a z časti z veľmi lacného kraja, ale to mi vobec nevadilo. Je tu vsetko, čo pri takomto filme ma byt, takže spokojnosť. Ten ježibabin hlas ma strašne bavil, hlavne keď sa navážal do hlavného hrdinný. Tak je brutálny, intenzívny a aj vtipný. Tak na trojku sa neviem dočkať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Druhý díl navazuje na jedničku přímo, takže hlavní hrdina se bez jakékoliv předehry ocitá přímo v pekle, o kterém se Hieronymu Boschovi ano nesnilo. Mě to v některých chvílích dalo vypomenout na klasické oldschoolové střílečky jako byl Doom a ty jsem měl rád, takže jsem si užil i tohle. Frank se tu řeže s démony na všechny způsoby a jako zbraň neváhá použít ani mrtvá mimina. Krve a střev je tu po kolena, otevřené a zmrzačené skoromrtvoly jsou tu na každém rohu a sem tam se objeví rozkošná dokonale nedokonalá potvora. Gore úchyláci si přijdou na své. Snad je jen škoda, že úplně nevyšly digitální efekty. Myslím, že tu ani nebyly moc potřeba. Každopádně jsem se bavil víc než u jedničky. 80% ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že dvojka je o něco víc záživnější než jednička. Velký podíl mají na tom luxusní gore efekty, kterých si tu užijete požehnaně, a samozřejmě i výprava. Prostředí pekla se autorům kulisama a artistickým ztvárněním povedlo na výbornou. Hotel Inferno 2 je tak více surrealistickou podívanou než předchozí snímek a nabízí lepší atmosféru. Vizuál je ve stejném duchu, takže ono originální zpracování z pohledu první osoby (jako ve 3D střílečce) je totožné. Jasně, hlavní hrdina sice neustále trousí "fuck" chujoviny a monology s dialogama se nesou opět na vlně klišé, ale už mě to tolik neotravovalo jako v předchozím díle. Momentů, co dřív vyznívaly vtipně či amatérsky tolik není a kupodivu už to s hodnocením vidím na silnější tři hvězdy. Otevřený konec nahrává na smeč třetímu dílu, takže si ho nenechám ujít. ()

Reklama

Reklama