Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bezvýznamní kamarádi Beavis a Butthead zabijí nejvíce času při kanále MTV. Jednoho rána přijdou na to, že jim zmizela televize rovnou z pokoje. A protože se s životem bez světlotvorné obrazovky nemíní smiřovat, vyrazí "ven". Což nakonec vyústí v dobrodružnou cestu napříč Amerikou - uvidí Las Vegas i Washington DC. Narazí na mnoho překážek, přičemž s každou si poradí tím nejsvéráznějším způsobem. Divák se musí jen nechat překvapit, jak celá jejich pouť dopadne. (ČSFD)

(více)

Recenze (62)

Lima 

všechny recenze uživatele

Sice jsem měl chuť každou chvíli rozflákat kladivem monitor, protože mně Buttheadovy pazvuky strašně iritovaly, ale jinak jsem se u týhle ujetý úchylárny solidně bavil. A navíc to bylo poučný. Dozvěděl jsem se, jak budu vypadat, když sežeru naráz celý balení xanaxu, co se bude dít při halucinacích na poušti, co všechno je vlastně cool a hlavně - jak je těžký "zabodovat" :o)) A pokud nevíte, o čem je řeč, tak to zkoukněte. Nebudete litovat. Anebo možná budete... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak neskutečně ujeté a blbé, až se místy nebylo možné nesmát. Ti dva maníci mi hrozně připomínali Bartoše s Jurečkou - také to nejsou zrovna nejostřejší tužky v penále a náhodou se připletou k velkým věcem. K velkému překvapení se v tom hrozně debilním ději skrývá docela dost společenských narážek. Avšak především je to bláznivá zábava. V roce 1996 to muselo být neskutečné zjevení, které moc nemělo konkurenci a obdoby. Dnes už se asi dají najít alespoň trošku srovnatelné bláznivosti. Avšak i v dnešní době to má své šílené kouzlo. Cornholia budu horko těžko dostávat z hlavy. [83 %] ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Tento film není úplně zralý do cvokhousu, ale pomalu mu v něm polstrujou cimru. V hlavní roli dvě smyšlený kartónový figurky, B&B, nová generace Ameriky - jeden (Butt-head) je spíš walking, talking, red-blooded hetero guy, druhej (Beavis) bivakuje na vlně sensuálního hip-hopu a ganja lístečcích, ale oboum je člověčí dialekt těsnej, proto ho inovujou a přišli s vlastním, chrochtacím a chechtacím vidláckým interdialektem. Bart Simpson je proti ním študovanej profesor. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = ?.?.200? (R: 30.10.2008), réžia slovenského znenia (Markíza 2004) = JÁN KOŽUCH - V prvom rade musím sňať pomyselný klobúk z hlavy pred TV MARKÍZA, ktorá nadobro odhodila imidž rodinnej TV a po predpoludňajšej (30.12.2004 o 10.30h) "lahôdke pre deti" JOE DIRT, pripravila slovenské znenie (a nemyslím to ironicky keď vravím, že kvalitné) tohto paškvilu. Predmetný animák totiž vôbec netrpí prílišnou vulgárnosťou, cynizmom či provokujúcou anarchiou, pre mňa osobne je to bohapustá nuda bez pointy, ktorá s takým SOUTH PARKom nemá šancu súperiť. (2.1.2005) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle se blbě hodnotí. Na jednu stranu je to dobrá satira na blbé Američany, ale na tu druhou je celkem složité to vůbec dokoukat - přeci jenom, má to hodně specifický, absolutně dementní humor, má to postavy, které byste nejradši zastřelili už jen za to jak mluví a celé je to prostě dost... rozporuplné. Některé scénky jsou tak dokonale debilní, že jsem se u nich zasmál, u jiných buď ne nebo mi přišly příliš trapné, chvíli to skutečně satira je, chvíli se to tváří, že tomu jde jen o ten specifický humor a nic inteligentnějšího (a přitom tam jsou takové scény, i když se to s tím humorem na první pohled fakt nezdá), místy mě to bavilo hodně, místy moc ne a místy mi to přišlo i otravné. Nakonec ani nevím, jestli se mi to líbilo nebo ne a i když by spíš platilo to první, nevím, nakolik se mi to líbilo a jestli bych si to vůbec pustil znova. Překvapuje mě ale, že jsem si celkem rychle zvyknul na hlasový projev obou ústředních postav - a na rozdíl od většiny uživatelů spíš na ten Buttheadův, než Beavisův... Silné 3* ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama