Reklama

Reklama

Obří ještěr Hyla

  • USA The Giant Gila Monster
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké maloměsto je sužováno zuřivou plazící se bestií! Podaří se mladému automechanikovi zneškodnit tuto zrůdu? Dokáže se zpívající pracant prosadit i na poli zábavního průmyslu? Bude ta malá dívenka někdy chodit? A co opilý diskžokej? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Naivita s příšernými bezduchými dialogy a fialovou ještěrkou, plazící se mezi modely autíček a vláčků. Proti celkem slušným Kelloggovým Killer Shrews je tohle hloupůstka o chudém, ale férovém mladíkovi, co živí celou rodinu jako automechanik a bude z něj nejspíš popová hvězda. A šerif je tak chápavý, že mu toleruje i krádež pneumatik od nalezeného vozu (a tedy potenciálního důkazu, vzhledem k tomu, že ještěrka celkem systematicky způsobuje zmizení místních občanů). Tak určitě. Do toho pěvecká čísla Mirka Dušína z autoopravny a hrdinské vítězství nad zmatenou ještěrkou, v němž opět hrál hlavní roli všeuměl hlavní hrdina. Teď asi spoiler, ale nemůžu nezmínit i závěr - všichni přece míváme v garáži nitroglycerin, že? Hloupé, opravdu hloupé. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady mých oblíbených špatných filmů, Kellogg je podle mého fajn režisér i u Vraždících bestií jsem se skvěle bavil a ne jinak to bylo i tady, parádní atmosféra, neuvěřitelná naivita, strašní herci. Prostě všechno po čem mé zvrácené srdce touží. Ať si říká kdo chce co chce, já se bavil skvěle. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha monster-hororů, který se v USA v 50. letech točily jako na běžícim pásu. Docela jsem se u toho nasmál, ale třeba na Plan 9 to nemá. Mimochodem viděl jsem to v kolorovaný verzi s naprosto šílenejma pastelovejma barvama a s českym dabingem na kanálu Filmbox a zážitek to byl opravdu nevšední :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďaľší starý čiernobiely animal/horror, ďaľšie malé americké mestečko, ktorého obyvateľov terorizuje ďaľšia gigantická príšera. Pre tento krát je to akýsi varan. Či voľajaký jašter? Však pokiaľ ide o filmové triky, tak tie sú aj na tú dobu veľmi úbohé. Tiež ani ten trápny spievajúci automechanik môjmu hodnoteniu veru nepridal. Nepodarený teenagerský soft-horror, ktorého cieľová skupina je už dnes zaslúžilými dôchodcami. * ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Plakátové.info: POUZE PEKLO MOHLO SPLODIT TAK ENORMNÍ STVůRU!!! POUZE BůH BY JÍ MOHL ZNIČIT!!!___ O něco přijatelnější, než Kelloggův souputník THE KILLER SHREWS, přičemž oba filmy byly promítány během jednoho večera, za jednu koupenou vstupenku (v 50.letech poměrně častý jev u krátkých B-filmů). Možná je to sympatickým hlavním představitelem, možná těmi třemi docela pěknými písničkami, možná pestřejší vizuální stránkou, že se úplný průser nekoná. Každopádně, i zde je triková stránka zoufalá, v podstatě tu ani triky neexistují, poněvadž záběry „skutečného monstra“ (natočený pohyb ještěrky, která se mrcasí mezi miniaturami) jsou poslepovány s reálnými záběry ve filmu. Někdy docela k sobě pasují, někdy vůbec ne a celkově to vypadá nechtěně komicky. Interakce s živými postavami, ani zadní projekce, tu prostě neexistují. Asi se šetřilo, kde se dalo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Filmové monstrum je ve skutečnosti korovec mexický. (Marek06)

Reklama

Reklama