Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Flego 

všechny recenze uživatele

Všetky zaneprázdnené a uťahané matky budú júchať radosťou pri sledovaní a súhlasne prikyvovať hlavou, keď budú sledovať rebéliu hlavných predstaviteliek. Pravdou je, že snímok ťaží z osvedčených metód a ničím neprekvapí, ale aj tým, že je príjemne zábavný a má v sebe očisťujúci mechanizmus. Minimálne pre tie ženy a matky. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od filmu, který bych z popisu viděl spíš pro ženy ve středním věku. Od začátku to bylo velmi vtipné a na Milu se samozřejmě velmi dobře dívalo. Pokazilo si to jen závěrem, kde rádoby vše musí dobře skončit - to společné poplakání si v náručí si mohli odpustit a hlavně spoilerování seriálu je k nasrání. Ale závěrečné rozhovory s maminkami byly hezké. ... Cinema City Galaxie? ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tahle podívaná fakt stála za to. Sto minut čirého zoufalství. Ženy s dětmi a manželem, který nepomáhá, to mají těžké. Vida, právě jsem shrnul obsah filmu do jedné věty. Nepatřím k lidem, kteří si myslí, že je mateřská a rodičovská dovolená čas odpočinku, ale vadí mi, když si ženy stěžují, že mají 1-x dětí, protože předpokládám, že se na jejich početí aktivně podílely s výjímkou Marie Nazaretské, ta k tomu přišla jako slepý k houslím. Humor v celém snímku nestojí za zmínku, romantická pasáž křičí zoufalstvím a v závěru se vše v dobré zvrátí takovým způsobem, že bych nejradši taky trochu přidal. Hvězdičku za výbornou postavu Kiki Kristen Bell, která mě jako jediná bavila. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S dávkou nekorektního humoru rozhodně nepřicházejí jako první. Tak trochu móda posledních let, kdy sprostě mluví a na křečovité úsměvy už kašlou také ženy, strhla i Milu Kunis nebo Kristen Bell. Tentokrát odmítají dělat to, co po nich žádá společnost nebo rodina, a ve finále to stejně málokdo ocení, takže nohy nahoru, panáka do ruky a vlastní volný čas mají zelenou. Jon Lucas a Scott Moore, scenáristé, kteří stojí za první Pařbou ve Vegas (a tady režiséři), nepotřebují úplně silný příběh, pomáhají si lepením humorných epizodek, které vycházejí tak napůl. Přesto nakonec docela příjemné rozptýlení. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Smála jsem se sice celou dobu, ale to nic nemění na tom, že je to humor trapný, infantilní a fekální. Všechny matky byly vybrány výborně, i na vdovce se dobře koukalo, ale je to jednohubka na jedno podívání, podruhé bych to už nedala. Taky by mě zajímalo, kdo jim pořád ty jejich ratolesti hlídal, když matky ve filmu neměly nic jiného na práci kromě divokých večírků a schůzek rodičovského sdružení. Nejlepší byla asi scéna u manželského terapeuta, ta byla opravdu ze života. O zbytku by se dalo silně polemizovat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama