Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

mortak 

všechny recenze uživatele

Bohužel neexistuje řešení pro touhu žen stát se supermatkami, tj. zvládat co nejvíce rolí ve svém životě (matka, kuchařka, zaměstnankyně, sexy dračice v posteli...), takže je pochopitelné, že mainstreamová komedie na toto téma půjde z extrému do extrému, a nakonec skončí jakýmsi prapodivným pohádkovým "happyendem" (proti vydírání matek okolní společností, tj. jinými matkami se dá bojovat, proti vydírání matek vlastními dětmi nikoliv). Naštěstí pro diváka je tu Kathryn Hahn, která dokáže skvěle hláškovat s přesným timingem (demonstrace mikinou nemá chybu). A i když se dopustím politicky nekorektního výroku, který mě v den posledního MeToo soudu pošle do pekla, musím to říci nahlas: Jada Pinkett Smith neumí hrát. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ta děvka hraje nebezpečnou hru!-Ona hraje fotbal?- Spíše tragikomedie, co v sobě ukrývá vztahové problémy, a ne malé, ovšem divák se po většinu času spíše usmívá, nebo rovnou směje. Osobně nejvíce se mi asi líbila pitka na baru a následné, a řekl bych až punkové, řádění v supermarketu. Mám pocit, že mnozí by se podobně rádi odvázali - kašlat na pravidla, ať žije anarchie - ale nikdy se k tomu neodhodlají. Film je také příjemně (což asi není nejlepší slovo, spíše vyjádření pocitu) vulgární asi tak, jak se rozohněné (nejen matky) vyjadřují. Při scénce, jak si poradit s neobřezaným penisem, by se zřejmě leckterá nejen panna červenala (a nebo možná ne), přitom však nepůsobí lacině vulgárně. A dodal bych, že český dabing tomu dal tu správnou šťávu. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem byl znechucen, chvílemi se to celkem dalo a bavil jsem se. Vůbec nechápu, proč jsem se na to donutil nakonec koukat, a bude to asi holt ta Mila Kunis, která je prostě skvělá všude. Jednohubka pro dámy jako vyšitá, já úplně cílovka nebudu, ale upřímně jsem to čekal ještě mnohem horší. PS : Jadu Smith bych profackoval dvakrát zleva doprava a pak ještě jednou zprava....6/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po traileru jsem se na film těšil. Aby taky ne, hrají tam moje oblíbenkyně Kunis a Bell. Čekal jsem vtipnou a sprostou komedii. No aspoň to sprosté jsem dostal. Film plný zpomalených záběrů, až je z toho nuda. Fuckuje a dickuje se celou stopáž. Přitom vtipných momentů není hodně. Opravdu není. Spíš jistojistě nejsem cílová skupina, protože mnoho věcí ocenit nedokážu. Jako třeba pěti minutová scéna, kdy Kunis a spol rozebírají, co dělat s neobřezaným chlapem. Pro mně asi zbytečné, ale chápu, že se tomu někdo může smát. Upřímně mně nenapadlo, že to bude čistě holčičí film. Aspoň to na mě tak ze začátku nepůsobilo. Jinak bych do toho asi nešel. Herecky všem vytřela zrak opět Oona Laurence. Po Bojovníkovi (2015) hraje další dceru skvěle. Kristen je správná domácí puťka, která toho má na konci plné zuby a tak to manželovi vrátí i s úroky. Mila naopak to nevěrnému manželovi natře hned na začátku. Ale jak říkám, moc jsem se nebavil. Od filmu jsem čekal něco zhola jiného a celý film jsem pouze zíral, jak to ženy-matky natřou všem mužům. A taky ostatním mamkám. (43 %) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od filmu, který bych z popisu viděl spíš pro ženy ve středním věku. Od začátku to bylo velmi vtipné a na Milu se samozřejmě velmi dobře dívalo. Pokazilo si to jen závěrem, kde rádoby vše musí dobře skončit - to společné poplakání si v náručí si mohli odpustit a hlavně spoilerování seriálu je k nasrání. Ale závěrečné rozhovory s maminkami byly hezké. ... Cinema City Galaxie? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama