Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení. Seděly mi naprosto všechny vtípky a hlášky, to se jen tak nevidí - této scénáristické dvojice se musím držet! Fakt jsem se bála, že to bude stupidní, jako většina podobných filmů, ale byla jsem příjemně překvapena. Ze sálu jsem odcházela s úsměvem na rtech a dobrou náladou - miluju to, když se mě komediální filmy dotknou. Skvělej soundtrack. Závěr s real maminama byl moc milej. Christina Applegate dokonalá. Holt vzdávám i mé oblíbené Kristen Bell, Mile Kunis a Kathryn Hahn. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Producenti, keď vymýšľajú ďalší spotrebný tovar pre určitú divácku skupinu, tak sa držia osvedčených škatuliek a klišé ako kliešť. A nakoniec možno majú aj pravdu. Možno si chcú tridsiatničky s deckom či deckami pozrieť vo vytúžený voľný večer prestrelenú komédiu o "svojich životoch" s vopred ohadnuteľnými situáciami. Ak je chlap priemer, tak samozrejme nemôže zostať s najväčšou kočkou vo filme, na tú čaká vyšportovaný megafešák s dokonalým telom a ešte dokonalejšou povahou. A nakoniec nás čaká samozrejme premúdrelý preslov pred stovkami žien. Herecky film ovládla Kathryn Hahn, Mila je fajn a zvyšok nestojí za reč. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ta děvka hraje nebezpečnou hru!-Ona hraje fotbal?- Spíše tragikomedie, co v sobě ukrývá vztahové problémy, a ne malé, ovšem divák se po většinu času spíše usmívá, nebo rovnou směje. Osobně nejvíce se mi asi líbila pitka na baru a následné, a řekl bych až punkové, řádění v supermarketu. Mám pocit, že mnozí by se podobně rádi odvázali - kašlat na pravidla, ať žije anarchie - ale nikdy se k tomu neodhodlají. Film je také příjemně (což asi není nejlepší slovo, spíše vyjádření pocitu) vulgární asi tak, jak se rozohněné (nejen matky) vyjadřují. Při scénce, jak si poradit s neobřezaným penisem, by se zřejmě leckterá nejen panna červenala (a nebo možná ne), přitom však nepůsobí lacině vulgárně. A dodal bych, že český dabing tomu dal tu správnou šťávu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

trailer sliboval trošku víc,takže výsledek je spíš zklamání....divák se tu sice občas zasměje,ale jinak Bad Moms nejsou ničím víc,než standardní komedií,která slibuje "jinou" trošku neuniformní zábavu,aby se nakonec obrátila v obyčejnou moralitku,zabitou monstrózním klišé.Navíc by to nebyli američani,aby spoustu situací nehnali zbytečně do extrému (pro evropského diváka navíc ne úplně pochopitelně) a to včetně toho,že v první fázi dělají z žen/matek ty co dělají úplně všechno a muži/otcové jsou pouze neschopná nic nedělající hovada,aby to v té druhé překlopili do absolutně opačného extrému.Tenhle pohled mě moc neba a vlastně mi celkem vadí...60% ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Až na to, že v podstatě všechny postavy jsou neskutečný krávy a scénář je plnej americkejch píčovin a těžce křečovitý nápravy vrchní krávy.. tak by to i celkem ušlo a pár momentů je tak ujetejch, že jsou i celkem vtipný... ve výsledku přecejen ale žádnej zázrak... max tak pro křivochcalky a frustrovaný maminy. co o tomhle možná sní a budou tak vrnět blahem.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama