Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $86,089,513Tržby Celosvetovo $216,999,423Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Riadne trápna zbytočnosť. CGI animáky začínajú pomaly upadať. Akoby studnica nápaditosti sa vyčerpala. /15%/ ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Určitě to není taková tragédie, jak nejen zdejší, ale obecná hodnocení líčí. Naopak. Ano, možná to není kvalita Pixaru, ale nápad zpracovat vnitřní svět smartphonu, jeho fungování v rámci aplikací a za postavy dosadit populární fenomén emoji, je rozhodně něco, s čím se dalo dost vyhrát - a filmu se to i povedlo. Nehraje sice na genialitu (hlavně humoru), ale celkem prostý příběh o hledání sebe sama s typickým klišé „být něčím jiný a zda to je, či vlastně není špatně“. Ale nápady dostávají prostor, je to veselé, barevné, sympatické, částečně i popkulturní a kdo smartphonům aspoň trochu holduje, by si v tom měl najít to své, nad čím vyjádří nějakou tu pozitivní emoci. Dost bych vytknul nedostatečné prokreslení vztahů mezi postavami, které se zkrátka nevyvíjely tak, jak by měly. A to samé vyobrazení vnějšího světa, který fungoval bez nějaké hloubky, čistě jako prostor pro ten virtuální. Osobně jsem neočekával nic, možná tak animovanou tragédii, nicméně opak byl pravdou. I bych na to býval do toho kina tehdá šel. 70% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák není zase, tak špatný, že by jste ho vypnuli v půlce. Nenudíte se ale ani z něj nejste nikterak hotový a rozhodně nejásáte. Podíváte se na něj maximálně jednou. Některý nápady dobrý ale slabší humor a mohlo to mít trochu větší sílu kdyby někdo nenapsal scénář po cestě do práce někde zaseklý v zácpě. Dneska už se dělá prostě animák snad o všem jen aby se vytřískaly nějaký ty chechtáky. Dětem do deseti let se to asi bude líbit ale myslím si, že ten kdo má rád animáky mi dá za pravdu, že tohle není to pravé ořechové. Snad už nikdy více. 35% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi se nedalo čekat, že to bude skvěle promyšlený a zábavný snímek, ale oproti názorům, kterém jsem před zhlédnutím viděl, tohle nebylo tak otřesné. Jen se musí nechat, že celkový nápad nebyl ani trochu využit, i když není špatný. Hrálo se moc na jistotu a pár dobrých scén a vtípků snímek nezachrání. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • V českém dabingu se objevil i překladatel a recenzent František Fuka, který nadaboval Nerd emoji. Na svém serveru FFILM však film ve své recenzi zkritizoval a dal mu jenom 30 %. (Pierre)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama