Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Z“, chladný a brutální genetický vědec, objevuje způsob, jak změnit neškodné lidské kyborgy na vražedné stroje zabývající se žízní po krvi, které plánuje použít pro svůj vlastní zisk. (JasonCZ)

Recenze (10)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakej solidní "hunt", ale ty jakože mutanty hned najdou pomocí vnuknutí z nějakejch wtf-tech hodinek a klaďáci je hned srolujou klackem nebo lampičkou, protože se ti mutanti vůbec neuměj rvát. První bitka v bytě, kterej tvoří jedinej šedivej pokoj plnej zbraní, je epicky dementní, ale pak to jde do kopru, neboť se nikam nedostaneme. Taky tu hrajou celkem dobrý buchty, ale jenom jedna si dvakrát nesmyslně rozepne výstřih přímo v bitce a tim končíme. No je to spíš nuda, ale ten mutant z plakátu tu vypadá ještě líp. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje, tohle je zas něco. Abych to upřesnil film jsem teda moc nepozoroval protože když jsem na to koukal vždy mi zůstala otevřená huba na co že to sakra koukám. Nějací roboti kteří vypadají jako lidé se snaží zabít doktorku. Úžasné co dál? Jeden kick-ass chlap kterej si to rozdával s robotkou(ano myslím sex). A všem robotům nakope jejich železný prdele. A to je asi tak všechno. Film se nese v duchu toho špatného z let 80. A za sebe můžu říct že horší herce neuvidíte ani v tom nejlevnějším pornu. Tohle je prostě špatný film. Tak proč 2*? No hlavně za tu neuvěřitelnou absurditu, humor který neměl být humorem a hlavně za efekty. Ano efkety odsekaných robotích končetin a masky potažmo nebyly vůbec špatné, tak proč si sakra režisér více neohlídal herce či kvalitnější příběh? To vážně netuším. ()

Reklama

Mr. Filuta odpad!

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od filmu, jehož zápletka se točí kolem kyborgů na drogách, kteří mají telepatické schopnosti, kde duo hlavních hrdinů tvoří kapitán Tighty-Whities a klon Lionela Richieho a kde hraje někdo kdo se jmenuje J. Buzz Von Ornsteiner... Ale jako kulturní zážitek to určitě stojí za to, protože udělat takhle propastný trash vyžaduje notnou dávku (anti)talentu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nevědět, že to natočili Američani, tak řeknu, že jde o italský trash jak vyšitý. Ovšem Kincaid měl k podobné italské produkci velmi blízko. Kyborgové, zmutovaní kyborgové a androidi, ok, ten je tu jen jeden v podobě svůdné Bakerové, proti lidem. Skutečným skvostem jsou bojové scény, které se snad ani nedají nazvat parodií. Lidským lovcům se ale daří proti kyborgům vyhrávat, byť v reálu by na pěsti neměli šanci. Občas se objeví hezký nápad, jakým je třeba natahovací ruka ala Saxána nebo omlácený kyborg evokující otlučeného Arnolda Terminátora. Nahota a sex jsou na rozdíl od tehdejší Itálie redukovány, za to dojde na upižlanou ruku v přímém záběru. Tenhle děs si vychutná jen opravdu zarytý žánrový fanoušek. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Tak MUTANT HUNT je už iný kaliber! Na úplnom spodku filmového kontajnera možno vyhrabať tento retardovaný film. Nikto sa tu ani trochu nesnaží. Herci nehrajú, režisér nerežíruje, jediné na čom si tvorcovia dali záležať, sú masky a gore efekty (nie je to síce žiadna sláva, ale aspoň niečo). Prečo teda plné hodnotenie? Otvorené ústa som mal neustále, nechápavo som krúti hlavou, smial sa. Tie „súboje“ medzi ľuďmi a cyborgami sú také smiešne a hrozne prevedené, až sa to nedá ani popísať. Už len to, že cyborgovia majú byť niekoľkokrát silnejší ako ľudia a chlapíci ich v pohode premôžu (hlavne preto, že sú nemotorní a kráčajú ako posratí) je strašne zábavné. Skalní vyznávači brakových filmov - garantujem vám, že sa výborne pobavíte. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama