Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel řetězce fitness-klubů Milo Janus tajně odvádí část zisků na vlastní zahraniční konto. Jeho obchodní partner Gene Stafford však podezřelé transakce objeví. Brzy na to Milo Stafforda zavraždí a vše naaranžuje jako nehodu při cvičení v posilovně. Na dobu Geneova úmrtí si připraví dokonalé alibi. Vyšetřovatel poručík Columbo však najde několik detailů, které verzi o náhodě zpochybňují... (Česká televize)

(více)

Recenze (49)

Filmantomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, kde Columbo nenápadně propaguje technologii a zdravý životní styl. V každým případě je hlavní důkaz dost slabej a těžko by mu to u soudu vyšlo. Nemluvě o tom, že člověka napadne hned při první zmíňce, jak mohl vědět, že je ve cvičebním. U soudu řekne - to jsem vydedukoval z rozhovoru a tu botu si zavázal tím způsobem, protože měl velkou vanu a nejdřív je zavázal a pak nazul. Hotovo, Columbo je za vola a vrah odchází s úsměvem a vztyčeným prostředníčkem od soudu. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé díly Columba jsem viděl i vícekrát, tento ale poprvé. A spíše než krimi bych to dnes viděl jako takovou komedii a veselejší představení Columba. V tomlde dílu je tolik vtipných míst - telefonát ženě na záčátku, zvedání činky. běhání po pláži, čekání na výsledek tiskárny, proslov o tom jaké má rád ženy apod. Prostě tady jsem se nasmál nejvíce ze všech dílů. Trošku to vynahradilo rozuzlení a usvědčení padoucha, které se mi enzdálo až tak 100% průkazné a usvědčují. Ale budiž, zábovnost to v tomto díle vynahradí. Howgh! ()

Reklama

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentoraz vražda nič moc, ale zábavu poskytuje osoba poručíka a prostredie zdravého životného štýlu. Veľmi vtipná je aj pasáž, keď detektív čaká na odpoveď na otázku spracúvanú pomocou počítača. Páchateľ v tejto epizóde sa nesnaží Columbovi pomáhať a dokonca sa snaží ho ignorovať. Záverečná scéna s usvedčením páchateľa je síce zaujímavá, ale súd by ho na základe opačne u.... š.... a jeho čestného prehlásenia neodsúdil. Aspoň mne sa to javí ako spochybniteľné. ONA NIKDY NEBOLA ŠTÍHLA. TO BY SOM ANI NECHCEL, PRETOŽE MÁM NÁHODOU RÁD ŽENY... TO SEM VLASTNE NEPATRÍ. IDE MI VLASTNE O TO, ŽE SA TAK ZABRALA DO CVIČENIA, ŽE ZABUDLA NA TÚ DEPRESIU, TAKŽE UŽ TAK NEJEDLA. ALE POVIEM VÁM, ŽE TO JEDLO ČO SI KUPOVALA TO BY SOM TIEŽ NEMOHOL JESŤ. SOJOVÉ BOBY, PŠENICA, NIE ŽE BY TO NEBOLO ZDRAVÉ, NIE , URČITE JE TO OHROMNÉ, NO ALE JA MÁM RADŠEJ ČILI, PORIADNY STEAK. KRVAVÝ. ()

Allan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl ze sporťáckého prostředí, kterému jsem nerozuměl a příliš mne neoslovil. Určitě by se ale dal mnohem více zatraktivnit, kdyby si vrah prohodil místo s obětí, protože zmíněná oběť byla aspoň trochu bodrá a vtipná, oproti vrahovi-tělocvikáři, tresce ze solária vytažené, do upnutých kalhot vecpané. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Čím víc jedla, tím byla tlustší.“ ,,Přesně tak.“ Columbo vs. fitness řízek Milo v sobě nemá tu správnou šťávu, jakou mají jiné díly. Milo není příliš chytrý, jeho zločin je děravý, jako cedník a Columbo mu musí všechno pomalu vysvětlovat (scéna s tkaničkami je zničující), a tak mi tento díl ubíhal jen velmi pomalu. U scény poručíka s počítačem jsem skoro usnul a unylý závěr mě také dvakrát nepotěšil. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Milo Janus, kterého hrál Robert Conrad, uvede, že je mu 53 let a že je ve skvělé fyzické kondici. Robert Conrad měl ve skutečnosti jen 39 let. (Epistemolog)

Reklama

Reklama