Reklama

Reklama

Pongdangpongdang Love

(seriál)
  • Jižní Korea 퐁당퐁당 LOVE (více)

Obsahy(1)

Dan Bi má před velmi důležitou zkouškou, ale neopouští ji strach, zda to zvládne, protože to ovlivní její budoucnost. V den D velmi silně prší a Dan Bi se před školou obrátí a uteče. Přála by si zmizet někam hodně daleko a toto přání se jí splní. Ocitne se v Joseonu, kde již několik let čekají na déšť. (andiek05)

Recenze (12)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Povedený komediální zálet do Čosonu za krále, co vymyslí hangul. Líbí se mi, že hrdinka po přenosu do minulosti zase tolik nevyšiluje, ale všechno pěkně promyslí. Má to vtipné chvilky, pak juchací chvilky, ale všeho všudy je to obyčejný příběh, jehož konec mi moc nevoněl. To ovšem nepopírá to, že Seul-gi Kim je nadaná herečka. Lepší 3*. Přeloženo. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený krátky seriál. Vtipný aj vážny. Seul-gi Kim je herečka u ktorej prevyšuje komediálny talent a mám ju tak uloženú, romantika by šla, kým sa nezačne škeriť a gúľať očami, v tom momente sa romantika mení na komédiu. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Roztomilá, krátká záležitost. Nic nečekejte a bude se vám to líbit. Parádní, pokud chce člověk na chvíli vypnout a neřešit nic dramatického (ono se to ani v tak krátkém čase nedá, že?) ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Za mě pecka, pořád jsem se smála. Ponechávám si tuhle jednohubku na zlepšení nálady. Konec trošku předvídatelný, ale nemělo to chybu. Bavili mě celou dobu, jen škoda, že to tak uteklo. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, pohodová a oddychová romantika z období Joseonu, která pobaví a neurazí. Hlavním protagonistům to spolu slušelo, výchovné prvky byly přítomny v únosné míře a konec byl podle mého gusta – 3* (7/10) ()

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele

Splash Splash Love je moje oblíbená oddechovka. Kim Seul-gi a Yoon Doo-joon jsou jako hlavní herecká dvojice skvělí a na tak krátkém prostoru dokázali vytvořit pro mě nezapomenutelný pár. Seriál si docela nepokrytě dělá srandu z historických k-dramat a tradičních klišé, které se v nich objevují. A musím říct, že se jim to povedlo s grácií. Bavila jsem se od začátku do konce. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé, zaslúžilo by si aj dlhšie časti. Veľmi sa mi páčilo, že boli rovnaké osoby v minulosti aj v prítomnosti a super narážky na Moon lovers, Gangnam style, Jewel in the palace - tam bol aj kúsok mojej obľúbenej ústrednej melódie. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo podľa môjho gusta, nič sa zbytočne nenaťahovalo, dej pekne odsypa, hlavne postavy spolu ladia. Veľmi príjemný miniseriál, ktorý si rozhodne pozriem ešte raz. ()

Reklama

Reklama