Reklama

Reklama

Love

(seriál)
  • USA Love
Trailer
USA, (2016–2018), 18 h 4 min (Minutáž: 24–41 min)

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Dave Allen, Briga Heelan, Saxon Sharbino, Jake Elliott, Mädchen Amick, Joanne Baron, Chase Ellison (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Vzpurná Mickey a dobrácký Gus se potýkají s lepšími i stinnými stránkami moderních vztahů. Na odvážné komedii se podílel také Judd Apatow. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Typická Apatowská láska. Bude to kronika jedného disfunkčného vzťahu, kde sú obaja protagonisti občas na zabitie, občas máte pocit, že je to naozaj príbeh o nej a že je super, niekedy zasa, že o ňom a že aj on je super a nakoniec si uvedomíte, že to je príbeh o tom, ako im obom želáte, aby od seba utekali čo najďalej, len pre to, aby ste sa pristihli, že im zasa z ničoho nič fandíte. Čiže totálne vytrhnuté z reality moderných vzťahov. Fakt len pre určitý fanbase trpiteľov šlahnutých príbehov o šlahnutých califorčanoch so šlahnutými problémami. Čiže pre mňa ideálne. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Love názvem trošku klame tělem, neboť ačkoliv je rozhodně seriálem o lásce, jde spíše o snahu o dosažení lásky a samotné opravdové lásky je v něm pomálu. Seriál velmi detailně zkoumá vznikající pouto mezi dvěma hlavními postavami, se kterými se na ploše deseti epizod velmi blízce seznámíme a po dokoukání je skoro považujeme za součást svého života, neboť jsou velmi lidské - mají světlou stránku, ale i celkem pochopitelné nedostatky. Titulní vztah vás bude zajímat a budete zvědaví, zda dojde ke šťastnému konci, nebo ne. A věřte, že v tomto případě nejde o vůbec jednoznačný průběh a není jasné, jak to dopadne, což umocňuje potěšení ze sledování. ()

Reklama

lukasch 

všechny recenze uživatele

Začalo mě to opravdu bavit až ve třetí sérii. Ty první dvě jsem protrpěl, protože tak nesympatické a idiotsky se chovající postavy jsem snad ještě neviděl. Nebýt tam Gillian Jacobs, kterou jsem baštil už v Community, tak jsem toho rychle nechal. Kdyby tam nehrála Iris, tak ani nevěřím, že je to z produkce Apatowa. On ty losery uměl vždycky podat tak, že jsem jim fandil. Tady byli na zabití. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem napsat, co se mi líbilo, co ne a proč stojí za to seriál vidět, ale naprosto perfektně to shrnul komentář dennykr :) Já bych jen dodala, ať to vydržíte dokoukat do konce, i přestože po asi 4. díle první série začnete mít tendence to zahodit. Pak se ale objeví super epizoda nebo okamžik a tohle Vás bude provázet celé tři série. Jenže víte co? O tom je prostě život... Taky ho nemůžete po 4. dějství zahodit, protože Vás v tom okamžiku začne nudit, nebo se Vám nelíbí. A to tenhle seriál krásně shrnuje, i když mě upřímně Gus začal v 2. sérii nehorázně srát a nepřestal až do konce. Shrnuje, jak to v životě je, obyčejný vztah se svými ups and downs a životními fuck upy. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Je pravda pravdoucí, že Paul Rust je hrozně nesympatický, přírodní úkaz a jen moje druhé mi zabránilo v tom, abych to hned při sledování pilotu neposlal k ledu, jako mraky jiných, dalších seriálů. Pak se stal zřejmě zázrak a já se normálně bezostyšně zamiloval. Do jeho kámošů, dialogů, místy výborné hudby, no a potom hlavně Gillian Jacobs, kvůli níž jsem ochoten absolvovat další dvě série, skoro na jeden zátah, přesně jako tuhle první, zahřívací. (Oblíbené postavy: Gus, Mickey, Bertie) ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama