Reklama

Reklama

Nepoznaný svět

(TV film)
  • USA A World Unseen: The Revenant

Obsahy(1)

Pořad "Nepoznaný svět" vás zavede do Ameriky 19. století a představí vám skutečný příběh horalů a zrodu kapitalismu. (National Geographic)

Recenze (4)

anais 

všechny recenze uživatele

Velimi se mi líbilo, že film zachází dál, než většina "making of", a snaží se nalézt a definovat témata, která jsou v Inarrituově Revenantu skrytá pod povrchem. A World Unseen tak může fungovat celkem nezávisle na hlavním filmu, protože své cíle zobrazuje sofistikovaně a umělecky. Na druhou stranu, je to tak chytré a samo o sobě hezky natočené, že z toho snad až moc nápadně trčí snaha fungovat jako reklama před udílením Oscarů, a jednoduchá ekologická agitka. ()

Reklama

Killda 

všechny recenze uživatele

Tohle není making of filmu. Tohle je ukázka toho, že REVENANT je možná příběhově jednoduchý, ale tématicky velmi hluboký, kritický a zíroveň aktuální. Skvělé zpracování, prvotřídní dokument. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Je to fajn dokument, trosku meditativni, jako Revenant byl. Hodne se venuje zasazeni deje do kontextu a dokresleni celeho pozadi dane doby, coz je urcite fajn. Ale ja osobne bych uvital vic "behind the scenes" a vic "filmu o filmu" v pravem slova smyslu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama