Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Keď si mám vybrať ktorý Ring bol lepší či ten americký alebo tento japonský musím uznať že tento je lepší aj po atmosferickej stránke a zimoriavkovej extáze. Bohužial kvality prvého Ringu ale nedosahuje pretože Sadoko mi v tomto dieli velmi výrazne chýbala ale to nevadí pretože všetko to zachraňujú dobré ľakački a dobrý dej. 75 percent. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ring mal megaúspech ktorý následne splodil tisíce nasledovníkov kde sa mŕtve ženské mstili ako o smrť a snažili sa desiť svojimi účesmi a mŕtvolným mejkapom, prípadne grganím či inými pazvukmi. Ringu 2 sa to vcelku darí aj keď to začína byť zmätené a miestami človek nevie o čom to vlastne je pretože tvorcovia sa pokúšajú námet rozvíjať čo znamená že miesto jedného ducha sú dvaja plus ten chlapec s ktorým sa niečo deje plus dievča v blázinci a stáva sa z toho guláš tak ako vždy keď filmári začnú pchať do pôvodnej story ďalšie ingrediencie. Jednotlivé scénky sú strašidelné, ale celkovo je to už taký miš maš s duchmi čo vyliezajú aj z kanvice na kávu a pred použitím kulmy na vlasy je lepšie zavolať exorcistu. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Chudobnejšia dvojka, hlavne čo sa týka príbehu. Vyzerá to ako by ho Nakata splácal cez víkend. Menej strachu, menej hereckého umenia, menej originality. V 2ke sa vraciame opäť tam, kde sme boli v jednotke (čo sa týka exteriérov aj interiérov), sem-tam prihodil režisér niečo nové. Jemne vás zamrazí asi len 3 krát. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát lepší než americká předělávka -i když- je každý film dost o něčem jiném. Ale - děsivost přítomná, i když nejistota z neznámého je už definitivně pryč, zato u tohohle originálu je narozdíl od remaku divák v napětí udržován tím, že se postupně odhalují nová fakta a skutečnosti, i když, jak už jsem psal, člověk má zkušenosti s kazetou i dívkou z telky. Stručně řečeno - vyplácat všechny náboje hned ze začátku se nevyplácí. Pamatuj si to laskavě, Hideo! ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Nakata síce jednotlivým scénam dokáže dať ozaj pôsobivú atmosféru, no tie spolu netvoria kompaktný, ucelený príbeh. Tým pádom som sa v ňom úplne stratil a rovnaký výsledok odhadujem i u väčšiny ostatných divákov. Pre ten občasný mrazivý pocit by som vám napriek všetkému radil ísť do toho. 60% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama