Reklama

Reklama

Cisco, Junior, Patty Cake a Boobie. Typický den této čtveřice mladých zahrnuje flákání se na skateboardech v ulicích Clevelandu. Jejich cílem je získat sponzory a jízdou na prknech se živit. K tomu, aby se prosadili, ale potřebují peníze, které si obstarávají příležitostnými krádežemi aut. Při poslední loupeži však okradou místního drogového dealera, i s plným kufrem zboží. Zábava může začít. Trable na sebe ale nenechají dlouho čekat. Původní majitel drog chce totiž zpět to, co mu patří. (Punisher)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, ani tahle variace na mladé mafiány, nebo spíše dealery mě moc nebavila. Kluci si chtějí užít jedno léto, ale místo toho se dostanou do pořádného průseru, který by některého z nich mohl stát i život. Nemůžu si pomoct, ale už ta anotace je něco, co mě nějak neláká, ani nevím pořádně proč vlastně, ale podobných filmů je poslední dobou dost. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Týpci kašlú na školu ako aj na svoju budúcnosť. Pochádzajú z rozvrátených rodín a poflakujú sa po uliciach Clevelandu. Jediné, v čom sú fakt dobrí, tak je jazda na skateboardu, ktorú kamera statočne vychytala a za sprievodných tónov namakaného soundtracku to naozaj nevypadá zle. Jediné prachy, ktoré majú, pochádzajú z čórovania áut. Jedného dňa sa im podarí vymáknuť týpka, ktorámu šlohnú káru s plným batohom MDMA a problémy nenechajú dlho na seba čakať. Výborné nakrútené, decká nelezú na nervy, film krásne odsýpa...neviem, prečo by som tomu nemohol dať štyri hviezdičky s čistým svedomím... Jasná vec, že mohol! ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

ti mladi herci/neherci boli neuveritelne dobri. kamera, najma pocas skateboardovania bezutesnym mestom bola ze ach, och, wow. a spomenula som hudbu? vyborna! a ako bonus Erykah Badu? k tomu si pripocitajte silnu temu "som dieta posranej doby, zijem v posranom svete a ja si ten zivot dokur*im este viac, lebo to proste inak neviem". no ja som, priatelia, naozaj unesena. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Toľko negatívnych vecí v jednom filme. Chalani sami svoju budúcnosť charakterizovali ako bullshit. Film po technickej stránke OK, ale po obsahovej tristné, depresívne, násilné a vulgárne. A nič z toho vo filme vidieť nepotrebujem. Nemal som to pozerať. ()

Související novinky

Kdo se utká s Creedem?

Kdo se utká s Creedem?

16.01.2018

Druhý díl Creeda opravdu bude. Scénář od Chea Hodariho Cokera (Luke Cage) a samotného Stallona natočí Steven Caple Jr., jenž má za sebou drama Sígři, a do hlavní role se samozřejmě vrátí Michael B.… (více)

Druhý Creed má režiséra

Druhý Creed má režiséra

12.12.2017

Poslední měsíce to vypadalo, že na natáčení Creeda 2 dohlédne přímo Sylvester Stallone. O to překvapivější je tedy oznámení, že od Ryana Cooglera (Black Panther) nepřebírá štafetu samotný Rocky,… (více)

Reklama

Reklama