Reklama

Reklama

Na Los Angeles zaútočili terordaktylové, kteří přiletěli z vesmíru. Jonas, Candice a Lars musí zachránit svět... Jonas a Lars společně pracují v zahradnické firmě. V pátek po práci si vyrazí dát pár piv do svého oblíbeného baru, kde pracuje Candice. Ta se líbí Jonasovi, ale on je velmi stydlivý. Candice s Jonasem mluví o meteoritech, za které někteří lidé platí velké peníze. Jonas ví, že tu noc mají padat meteority i v okolí L.A., takže vytáhne Larse na průzkum. Dvojice skutečně nějaký meteorit najde a Jonas je z toho tak nadšený, že okamžitě volá Candice, která mu předešlé noci dala svoje telefonní číslo. Jonas má přijet ke Candice, aby se na meteorit podívala. Jonase a Larse cestou přepadne obrovský pták, kterého se jim podaří zničit, ale další ptáci je pronásledují. Candice žije se spolubydlící Val. Val, Candice, Lars a Jonas musí z bytu Candice utéct, hemží se to tam ptáky. Čtveřice míří k Sampsonovi. Ten pravidelně nasává u Candice v baru a chlubí se tím, že byl mariňák. Sampson se snaží zjistit, co se děje, ale armáda je podle všeho v koncích. Sampson má dost zbraní a Candice s nimi umí zacházet, takže to naučí i Jonase a Larse. Val bohužel u Sampsona doma zemře a Sampsona odnese jeden z ptáků pryč. Nakonec je unesen i Lars. Jonas se ho však rozhodne zachránit, a tak spolu s Candice sledují, kam ho pták nese. Lars se náhle ocitá v hnízdě všech těch ptáků, kde zjistí, že jejich meteorit je vlastně vejce. Lars byl navíc unesen, aby se z něj stala potrava pro vylíhnutá mláďata. Jonas a Candice ale stihnou Larse včas zachránit, takže ho nic nesežere. Trojice navíc v hnízdě objeví i Sampsona, který rovněž žije. Pak se na scéně objeví královna, která snáší všechna ta ptačí vejce. Královna je obrovská, takže Jonas musí vymyslet novou zbraň, která ji stoprocentně zabije. Jonas nakonec vyrobí bombu z alkoholu a Sampson se rozhodne skočit zvířeti do tlamy, kde bombu sám odjistí. Královna je tedy zničena. Ze všech se stali hrdinové a Jonas se dal dohromady s Candice. Jonas se dokonce chystá Candice požádat o ruku. Terordaktylové, kteří přežili, byli přesídleni na neobydlený ostrov, kde je střeží armáda. Nikdo ale netuší, že se k Zemi blíží z vesmíru další vejce. (TV Prima)

(více)

Recenze (54)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice další céčkovou podívanou, ale tentokrát si dovolím tvrdit, že je to docela zábavná komedie s prvky černého humoru. Poslední dobou se na nás ze všech stran valili zástupy brakových monster filmů plných přerostlých krokodýlů, žraloků, chobotnic a hadů, ale 3rd Films se rozhodli jít proti proudu a nabídnout divákům poněkud odlišnější podívanou. Za což jsem jim vděčný, protože jsem se u tohoto kousku dokázal pěkně odreagovat. Ani jeden z hlavních hrdinů není žádný novodobý „Rambo“, ale spíše jde o dva obyčejné chlápky, kteří ač jsou dobráci, neprožívají zrovna šťastný život. Pití piva a koukání na pěkné ženské je jejich jedinou zábavou (hlavně pro Jonase). Jejich protipólem je bývalý voják a prvotřídní ochlasta Sampson, který v tomto příběhu hraje rovněž velice důležitou roli. Spíše než jeho vymyšlené historky mě dokázal rozesmát jeho arzenál zbraní, ale tak v Amerika je země neomezených možností. No a aby byla parta kompletní tak tu máme pohlednou servírku a její spolubydlící, která ráda platí vše v „naturáliích“. Velice zvláštní skupina postav, ale kupodivu mi jejich charakteristika vůbec nepřekážela a vyloženě mi nikdo z nich nevadil. Navíc jsem se díky nim i nejednou slušně zasmál. Terrordactyl tak na rozdíl od mnoha jiných „monster“ filmů splnil mé očekávání. To sice nebylo moc velké, ale rozhodně neodcházím zklamán. Pobavil jsem se u toho, odpočinul si a zároveň neodcházím nikterak zhnusen. 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela hlína. Herci, vzodr svým sakra nízkým limitům, to docela zvládají a stran komedie tu kromě kouzla nechtěného překvapivě funguje i kouzlo chtěného. No a překvapil i vizuál pteroptáků. Ne že by to byla nějaká pastva pro oči, ale na Asylum to byl nadprůměr. Navíc ty dvě brunety byly fakt hezký. Pohodový průměr. 50% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z vesmíru pořád něco padá a pořád skýtá mnohá nebezpečí. Tentokrát to jsou Pterodaktylové a protože dva maníci sebrali někde za městem jedno vejce, neberou si z nikým servítky. A apokalypsa může začít. Televizní sci-fi se drží komiksového vyprávění a jedná se především o komedii. Chování, komentování a dialogy pěti lidí bojujících s obrovskými vetřelci jsou plné vtipu a naivity, které pobaví. Po dějové stránce samozřejmě bez logiky, ale takové už komiksy a komedie prostě jsou. CGI po výtvarné stránce povedené, jen ta animace a dosazení do reálného obrazu má ještě nějaké mouchy. Popkornová televizní zábava dle SyFy. Nic víc, nic míň. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BYTM5YzI5ZDMtNzUwNC00ZDU3LTk1NGEtNjM5ZTljOGIyNjQ4L2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMTA3Mzg2NzU@._V1_SY1000_CR0,0,666,1000_AL_.jpg ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

[5. Kladenský festiválek] "Vy jste nějaký zřícený astronaut? " Terrordactyl je jeden z lepších béčkových movie. Srší humorem, efekty jsou ucházející (když to porovnám s ostatními filmy tohoto rázu), dobré figuríny a herci, kteří si to opravu užívali. Hlavně Jason Tobias byl skvělý, každý jeho ksicht a komentář prostě neměl chybu. Další film, který se zařadil do mých oblíbených béčkových filmů :) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě se jedná o neskutečnou hovadinu a je zde vše špatně od postav, přes děj až po příšerně ztvárněné potvory,ale to se tak nějak u podobných filmů čeká. Je to tak blbé až to je zábavné,prostě Klasickej monstrák kategorie d a s tím je k tomu také třeba přistupovat. Milovníci tohoto druhu filmu budou jistě spokojeni. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama