Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k tomuto filmu znel vábivo, ale asi som to prehnal s vysokými očakávaniami. Do veľkej miery to malo dosť očakávaný vývoj a to uzatvorenie zápletky v úplnom závere asi ani nemohlo dopadnúť inak. Ale napriek tomu musím uznať, že námetovo to bolo v podstate nadpriemerné, atmosféru to malo naozaj dobrú, dokonca aj postavy sa mi celkom podávali. Len škoda, že ten dej mal taký tendenčný spád bez väčších prekvapení. No musím vyzdvihnúť to krásne posolstvo, ktoré Tomek prezentoval v poslednej časti svojej talk-show - to bolo TOP! Škoda, že film nemal viac takýchto momentov... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vyborna,mila,vtipna,dojemna,romanticka komedia a aj trilogia zaroven,ktora ma velmi sympaticke obsadenie,Maciej Stuhr je pohodak a Agnieszka Wiedlocha je mega-nadherna zena,ozaj radost na nu pozerat,celkovy dojem z tejto trojice filmov je na pat hviezd hlavne u jednotky a dvojky,trojka uz viditelne zaostava,ale s prizmurenim oboch oci to vidim na styri...:⁠-⁠) ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré (až na kýčovitě kašovité pěvecké představení, to už bylo moc přeslazené, a to mám sladké rád). Polskou kinematografii nemám vůbec okoukanou a možná i to přispělo k tomu, že se mi to tak líbilo. Agniezska parádní, přesně můj typ, Maciej sympaťák, spousta vtipných nápadů, bohužel i spousta kýče a "tlačení na romantickou pilu", ale výsledkem snažení filmařů je svěží a opravdu vtipná romantická komedie. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Na komedii tohoto typu to má neúnosně dlouhou, přímo přepálenou stopáž. Taková komedie, aby byla úderná, musí mít nanejvýš sto minut. Jelikož mám od polských filmů velká očekávání a laťka je nastavena hodně vysoko, tři hvězdičky jsou možná až příliš. Smrdí to totiž hroznou schematičností a americkými vlivy. Sestříhat, vyostřit, opepřit a zamíchat více humoru. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Rom-com o seznamování pro dospělé. 1)  Snímek z žánru romantických komedií zobrazuje některé týpky, které lze poznat prostřednictvím seznamovací aplikace Planeta Singli. Až potud to je vtipné, i když nikterak originální._____ 2)  Vztah televizního žraloka Tomka s Aniou je už z říše pohádek nejspíš proto, že takového týpka bych tedy rozhodně nechtěl. Ale on se nakonec samozřejmě polepší a tak jsou dveře pro další pokračování otevřeny._____ 3)  Mé tři hvězdičky neinspiroval poněkud prostoduchý děj, ale jeho protagonisté:  41letý Maciej Stuhr (moderátor Tomek), 38letý přitažlivý Michał Czernecki (lékař Antoni), 36letý Piotr Głowacki (asistent Marcel) a jako bonbónek velmi pěkný Jakub Henriksen nezjištěného věku (blonďatý nápadník Olek)._____ 4)  Lehce dojemné zakončení v americkém stylu pak korunovalo tuto pro mě nepochopitelně úspěšnou komedii. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Druhý film Macieja Stuhra, kde sa na soundtracku objavuje pieseň Mareka Grechutu "Dni, których nie znamy". Prvým bol Chłopaki nie płacza (2000). (tiradentes)
  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama