Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý chlapec, ktorý prišiel v detstve o svojich rodičov, prichádza spolu s dvomi kamarátmi na odľahlé miesto, ktoré patrí jeho strýkovi, aby sa tu zabavili. Ráno sa však prebudí nahý ďaleko od miesta, na ktorom večer zaspal, bez toho, že by pil alkohol alebo bral drogy. Keď sa táto situácia zopakuje po niekoľký raz, rozhodne sa vziať GoPro kameru svojho kamaráta a nechať ju po celú noc zapnutú. Jeho nočný zážitok sa opäť zopakuje, a keď si pozrie záznam z kamery, zisťuje, že sa s ním deje naozaj niečo zvláštne a v noci sa mení z človeka na niečo oveľa nebezpečnejšie. Pred Jackom je teraz ťažká úloha. Musí zistiť, čo sa s ním deje, odhaliť temné rodinné tajomstvo, a to všetko s mafiánskym bossom v pätách. (Marceloo)

(více)

Recenze (13)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To jsem zas takhle dostal jednou nápad, pustit si nějaký ten kousek s lykantropií. Náhodná volba však nedopadla vůbec dobře a musím uznat, že tento film je velmi ale velmi špatným vlkodlačím počinem, od kterého dejte raději ruce pryč. Až amatérské zpracování totiž vypadalo po většinu času hrůzostrašně (ne však až tak svým obsahem, ale hlavně kvalitou). Jediné co bych snad dokázal pochválit, byla komiksová vložka, která nám poodkryje děsivou minulost Jackovy rodiny + masakr ve vlaku a vcelku pohlednou afroamerickou herečku Paulinu Singer. To je asi tak vše.    Nějakých originálních nápadů se tu nedočkáme vůbec, vlkodlačí proměna sice úplně nejhorší nebyla, ale za celý film jí uvidíme asi dvakrát. Útoků a mrtvých tu taky moc není (většinou mimo záběr kamery), ale za to je tu celá hromada nelogických nesmyslů a nezáživných dialogů. Když k tomu připočítám i dost nesympatické herecké obsazení a chabé výkony, bylo vymalováno. Ani se moc nedivím, že tento film není u nás zas až tak moc známý a dostalo se mu nízkého hodnocení napříč internetem.    Režisér se sice snažil navodit alespoň místy nějakou trošku záživnější atmosféru, ale moc se mu to nedařilo. Stejně tak i rádoby komediální prvky se poněkud míjeli plánovaným účinkem. Trefnější by bylo napsat, že se u většiny zápletky budete spíše nudit, než abyste se bavili. 30% ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Jack spolu se svýma dvouma kamarádama, přichází na odlehlé místo do chaty která patří jeho strejdovi. Po první noci se probudí nahý venku daleko od chaty. Když se to ještě několikrát stalo, tak si vzal kameru aby věděl co se s ním přes noc děje. Když si pustí nahrávku, zjistí že v noci se mění ve vlkodlaka. Jack chce zjistit co se s ním děje ale bude to těžké když mu překáží mafián. - Nezáživný. Celkově nic moc. Atmosféra nulová. 35% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Špatný film, možná až velmi špatný, ale přesto úplně nelituju, že jsem mu hodinku a půl věnoval. Protože pokud ten film beru jako podfinancovaný nadšenecký debut, tak je na něm vidět určitý tvůrčí potenciál. Děj není úplně předvídatelný, občas potěší schopně atmosféricky vystavěná scéna a sympatický komediální nadhled. Bohužel se to postupně vydá dějově značně zpochybnitelnou cestou, kdy demenci postav neomluví ani ona zmíněná komediální nadsázka, motivace všech zúčastněných se totálně rozpliznou a já jako divák přestávám mít nutkání při hodnocení přimhuřovat oči. Ještě zhruba v půlce jsem totiž byl připraven dát velkorysou trojku. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Dáme si minútku angličtiny. Slovíčko „horor“ v preklade znie „hrôza, zdesenie, strach“. A teraz si dovolím skopírovať vetičku z wikipédie, ktorá hovorí o definícií hororu: „...je označenie pre prozaické literárne, filmové dielo, ktoré má za účel vyvolať v divákovi či čitateľovi najrôznejšie pocity strachu.“ Ten, kto videl tento film určite pochopí, že táto vetička k filmu moc nesedí. Možno keby sa tento žáner z tohto filmu vyškrtol, tak by ho prestali pozerať ľudia, ktorý majú horory naozaj radi a hodnotenie filmu by rapídne stúplo. Nad tým by sa do budúcna mali tvorcovia zamyslieť. A ja teraz idem hádzať moje rúže o zem, pretože chcem vidieť, či je možné aby „takto“ pristáli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Uncaged“ trochu kazí mou představu o tom, že v poslední době vznikají dobré vlkodlačí snímky. Ale s tím se dalo počítat. Tenhle film není extrémně špatný, ale když ho dokoukáte, uvědomíte si, že vlastně bylo naprosto jedno, o čem to bylo. Je to nesmírně nudné, jako kdybyste se dívali na nějakou svojí starou vzpomínku ze sledování jiného filmu. Nic nového ani zajímavého vám to prostě nedá. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama