Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Patrně filmoví fandové, autoři filmu. Nakoukáno mají a kradou odkud se dá, proto vás bohužel žádný dějový zvrat nepřekvapí. Něčím to připomíná Vřískot, Saw, nebo Vraždy podle Jidáše. Kdo je vrahem Vám je vcelku jasné díky prologu. Ne nadarmo v úvodní scéně zazní věta "Kde máte manžela?" - věděli jsme, že to mělo své opodstatnění. Vzhledem k tomu, že hlavní aktéři provedli pranků po telefonu nepočitatelně, je Vám vlastní identita vraha tak nějak volná, prostě víte, že to je něčí vendeta za předchozí újmu, a ti dva blbečci si ji víc než zasloužili. Osobně nedokážu pro takové postavy najít špetku pochopení, a jestli bych někomu fandila, tak tomu tajemnému muži, co si přišel pro spravedlnost. Cool maska, mimochodem. A jen proto, že jak tak koukám, tvůrci jsou fakt nováčci, tomu dát za tři a ne za dvě hvězdy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto padlo ako blesk z jasného neba. Ja milujem, keď odrazu vyjde novinka, o ktorej vôbec nič neviem, a je z toho takáto pecka. Dvaja puberťáci, ktorí si radi vystrelia z neznámych ľudí, na to pekne doplatia, keď sa objaví niekto, kto im to chce spočítať a zmení im život na hotové peklo. Jednoduchý, no funkčný námet, zručne nakrútené aj zahrané, divák musí súcitiť s hlavnými postavami čoraz viac a viac, a napínavé až do poslednej minúty. Dokonca som tam nenašiel ani žiadne veľké kiksy, čo sa týka logiky a chovania hlavných postáv. Prečo nejdú do našich kín takéto horory? ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nesnesitelně pubertální a jeden z hlavních hrdinů je vyloženě Ko..., ale po příchodu tajemného muže na scénu je film okamžitě napnutý až do konce a atmosféra jen houstne. Natočeno slušně, motiv vraha dobrý, tempo rychlé a zábavné to je také dostatečně, tedy kdo má chuť na nenáročnou napínavou jednohubku směle do toho. 70% ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadalo jako teen blbost plná trapnejch dialogů, ale pak se ukázalo, že pranky se občas nevyplácí.. pranky jsou jednim z ,,fenoménů" dnešní moderní doby a tady bylo skvěle předvedeno co se může stát, když na ty pranky někdo nemá náladu.. po příchodu tajemnýho cizince na scénu se to fakt rozjelo a karta se obrátila aneb všeho s mírou.. slabších pět, ale je to určitě jeden z těch lepších hororů/thrillerů za poslední dva roky.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Joe Johnson napsal scénář, kterého se režiséři dobře ujali a natočili mainstreamový horor, na který by se klidně vyplatilo jít do kina – u nás jsme tedy měli smůlu. Britský snímek „Don’t Hang Up“ nijak zásadně nevybočuje, ale má dost dobrou atmosféru a dost dobré vedení příběhu na to, aby vás to celou dobu bavilo a napjatě jste vydrželi až do konce. Odhalení zde nejsou vůbec špatná. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama