Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pátém díle série Dominic Toretto (Vin Diesel) se svou partou elegantně sejmul mocného brazilského narkobarona. Velkou úlohu v tom sehrály jeden most v Rio de Janeiro a obří sejf, který po něm Domovi parťáci táhli. Nikdo z nich neměl tušení, že svědkem celé události byl zločincův syn Dante (Jason Momoa). Ten od toho dne osnuje plán pomsty, která má ošklivě postihnout nejen Toretta, ale i všechny jeho blízké, včetně Domova osmiletého syna. A protože na děti se nesahá, rozhodne se Toretto Danteho zastavit. Bohužel však příliš pozdě přijde na to, že tak odhodlanému a rafinovanému soupeři ještě nečelil. Zvlášť když má Dante neskutečný organizační talent a vytvoří tým, který spojuje jediná věc – nenávist k Dominicu Torettovi a jeho kámošům. Opulentní bitva, kterou střet obou táborů vyvolá, se bude odehrávat po celém světě, přičemž asi nejvíc bude hořet asfalt pod koly rychlých a zběsilých aut v nádherných kulisách italské metropole. Římské koloseum se tak znovu stane svědkem soubojů na život a na smrt. (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 16

Recenze (416)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se mi to celkem líbilo. Čekal jsem teda větší blbost. Hlavně teda po 9ce, která byla hodně mimo. Když člověk vypne mozek, tak se to dá. Opět tu máme záporáka, který naši partu už roky znal, ale pouze se schovával ve stínech a plánoval svou pomstu. Opět se tu hodně cestuje a naše parta je celý film rozdělená. Teď to hlavně stojí na Dieselovi a jeho synovi. Hodně se tu řeší minulost a předchozí díly, hlavně teda 5ka. Hlavní záporák je Jason Momoa, který si svou roli opravdu užívá. Neskutečně přehrává a působí jak Joker na koksu, prostě totální magor. Objeví se tu většina starých postav a i pár nových. Akce je špičková, až teda místy na tu fyziku není moc co vytknout. Humoru tu už tolik není. Co ale brutálně selhává, jsou dialogy. Jakmile se postavy snaží o rozpravu na nějaké vážnější téma, tak to prostě nefunguje. Končí to dost otevřeně, takže si na další díl budeme muset počkat. Budu se těšit. "Já jsem šéf!" :D ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná bejkovina, ale musím uznat, že oproti těm minulým bizárům (osmička a devítka) je to ještě v pohodě. Zábavná jednohubka, která sice působí místy stupidně (což je poznávacím znamením celé značky), ale s popkornem v ruce vlastně funguje docela dobře. A upřímně. Já jsem nečekal ani to. P.S.: Opera pobavila. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„BLÍŽÍ SE VÁLKA A VŠICHNI, KTERÝ MILUJETE, ZEMŘOU…“  Šílený Momoa straší turisty (nejen) v Římě a ti ostatní, patřící do sekty s auty, ohejbaj přírodní zákony. Takže vlastně všechno při starým… Momoa není špatnej záporák, jen mám dojem, že to občas dost přehrává. Ale ty jeho činy! Leterrier k tomu přistoupil s pompéznou a je to akční podívaná jako prase, u který by neměl rozum stát. Má bejt totiž vypnutej od úvodních vteřin! No a hodnocení? Hlava říká 3*, akční srdce volí 4*!  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Na pokračování už se pilně pracuje a mělo by být hotovo v roce 2025. Stále se uvažuje, že by finále mělo tři díly. 2.) Poprvé jsou v sérii použity elektromobily. 3.) Jason Momoa měl pro svoji roli k dispozici 6 motorek Harley-Davidson. 4.) Thx za titule „KUBA2000“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  *****  NAPĚTÍ  * ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tato série již dávno dosáhla svého absurdního maxima a teď pouze variace všemožné situace a vlastně předkládá divákovi přesně to, co chce...tedy velké množství akce, mnoho humorných hlášek hlavně ze strany jedné postavy a k tomu k desítce přidává dosud nejextravagantnějšího záporáka s tváří Jasona Momoy, protože všechny nejrůznější drsňáky už jsme viděli. Zároveň se taktéž zapracovalo na návratu několika postav z předchozích dílů a už jich dle mého moc nezbývá. Ovšem pokud na tuto hru přistoupíte, budete se královsky bavit (výhodou je, když je vám kolem 13 let) a jen občas koukat na hodinky, že už by to mělo směřovat do konce, než vám dojde, že finále bylo rozpůleno (nyní dokonce roztrojeno). Naviděnou za 2 roky.                        PS se spoilerem : hodně mě naštvalo, že se pár dnů před premiérou profláklo, že má v mezititulkovce cameo The Rock, to fakt mohli nechat na to kino. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Některý věci se prostě nemění. Česká politika stojí za howno v práci na noční je to nuda a od série Fast and fekalious dostanete pořád to stejný, takže máte jistotu, že auta a všechny akční scény s nimi popírají veškeré fyzikální zákony, že záporák z předchozího dílu se přidá k rodině a, že nikomu z rodiny se nemůže nic stát a pokud náhodou ano oživí ho v některým z dalších dílů. Navíc Diesel to se svým výrazem já toho Oskara za toho Torreta nakonec dostanu soustavně kazí, takže nic novýho pod sluncem.35% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (24)

  • V čase 01:16:18, když protagonisté vejdou do počítačové kavárny, aby nakoupili zbraně na černém trhu, hraje jeden z lidí sedících u počítače hru „World of Warcraft“. (HellFire)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

Reklama

Reklama