Reklama

Reklama

Myšlenky zločince: Za hranicemi

(seriál)
  • USA Criminal Minds: Beyond Borders (více)
USA, (2016–2017), 17 h 58 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Erica Messer

Kamera:

Yasu Tanida

Hrají:

Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney, Tyler James Williams, Annie Funke, Kelly Frye, Gerald Webb, Crystal Allen, Juliette Angelo, Yancey Arias (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Myšlenky zločince: Za hranicemi je odvozeninou (tzv. spin-off) slavného seriálu Myšlenky zločince. Specializovaná divize FBI se v něm věnuje řešení zločinů a záchraně amerických obyvatel, kteří se nějakým způsobem dostali v zahraničí do nebezpečí. Vedoucím skupiny je Jack Garrett (Gary Sinise), jeho tým se skládá z  Clary Segerové (Alana De La Garza), velmi inteligentní antropoložky, která mluví několika jazyky, Matthewa Simmonse (Daniel Henney), válečného veterána, který má skvělé schopnosti pokud jde o práci v terénu, Russe „Monty“ Montgomeryho (Tyler James Williams), soucitného, brilantního technického analytika jednotky, který navíc zajišťuje spojení do Států s rodinami těch, kteří jsou v nesnázích, zatímco je jeho skupina daleko od domova, a Mae Jarvisové (Annie Funkeová), neohrožené medičky. (AXN)

(více)

Recenze (10)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela slabota, sice zajímavé destinace, ale příběhy jsou dosti nedotažené, postavy ploché a scénář nudný. Koukat se to dalo, ale žádné napětí, či závan dramatu se nekonal. Navíc casting se moc nevyvedl, všichni jsou nesympatičtí a bezbarví. Za mne 40% max. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

PILOT: Zatím neškodné civilní rozšíření mé nejoblíbenější kriminálky. Casting celkem průměr (vybočuje snad jen sympaťák a kriminálkový mazák Gary Sinise), napětí taky někde uprostřed a z vod průměru u mě tenhle počin zvedá zatím jen prostředí. Výlet do Thajska potěšil a jestli se opravdu podíváme v každém dílu na jiné místo s různým kulturním a politickým zázemím, bude to paráda. Takže pro začátek optimistické 4 hvězdy. EDIT: Po prvních pár dílech si mě seriál získal. Atmosféra je v každém dílu správně temná, dokonce bych řekl, že dotáhla původní Myšlenky a casting začíná být čím dál více sympatický. Očekávám, že na konci první série zvednu hodnocení na plný počet. ()

Reklama

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Zdařilá kriminálka, která se od ostatních odlišuje exotickými lokacemi, kde se příběh odehrává. V těchto lokacích jsme pak seznámeni s kulturou dané země, což je taky příjemným překvapením. Co se týče hlavních postav, jsou nalajnované přímo podle šablony. Hlavní postava, jeho chytrá milostná známost, černoch, Asiat a extra chytrá holka. Všechny jsou ale vesměs sympatické a do děje, který se točí okolo cestování za hranice USA to vcelku vkusně zapadá. Pro někoho, koho by zajímal poněkud jiný druh kriminálky je tento seriál jako dělaný. Za mě silných 60% ()

shifter 

všechny recenze uživatele

Slabucky spin-off serialu Criminal Minds, co je trosku nepochopitelne kedze uz aj povodny serial nejaky ten rok straca dych (a toci hercov). Tu je v hlavnej ulohe Gary Sinise, ktory je zaroven jednym z producentov serialu. Ano, v kazdej epizode sa team vysetrovatelov presuva do inej krajiny, paradoxne vsak len v podobe ilustracnych zaberov, kedze serial sa nakruca v Kalifornii. Zapletky su plne klise a za vlasy pritiahnutych stereotypov, vratane naivnych a dovercivych turistov na jednej strane a zakernych "miestnych", ktori sa nezastavia pred nicim a v reale ich moze zastavit len gulka z hlavne agenta FBI. Miestna policia je spravidla vykreslovana ako banda kratkozrakych, neschopnych amaterov... ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Gary Sinise tady hraje naprosto stejnou postavu, jakou hrál v CSI:NY, takže to spíš působí, jako spinoff CSI = Maca Taylora už nebavilo rešit vraždy v New Yorku a tak vezme práci, kde může řešit případy po celém světě... :) K tomu má jedno velké letadlo a celkem sympatický tým. 1. série = 65% ()

Galerie (208)

Zajímavosti (2)

  • Vyšetřovací tým seriálu jsme mohli vidět i v původních Myšlenkách zločince (od r. 2005), konkrétně v 19. dílu 1. série s názvem ''Beyond Borders''. (Bube1)

Reklama

Reklama