Reklama

Reklama

Malenka

  • Španělsko Malenka, la sobrina del vampiro (více)

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sylvia de Morel (krásná Anita Ekbergová) má před svatbou, když obdrží zprávu, že se stává dědičkou rodového zámku (no, spíše je to pohádkový hrad). Odjíždí tedy na sídlo, kde ji strýc zasvětí do rodinného tajemství - aneb jak žít navěky. Nastávající se ale nehodlá smířit s tím, že ji ztratí, když mu na žádost strýce napíše, že si ho vzít nemůže, a tak se i s přítelem vydá za ní. Celkově průměrná podívaná, co nenabízí pro žánrové znalce nic nového. Většina se ale odehrává na zámku, kde nechybí katakomby, rodová hrobka a interiéry gotického hororu. Dojde i na scénu se hřbitovem, jen ty zákusy do krků jsou poněkud skryté. Na závěr si tvůrci ponechali malý vtípek. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkově slabší upířina ale díky nechtěnému humoru skvělý film s pivem. ta gotická atmosféra má něco do sebe a příběh je obstojnej a udrží až do ne moc dobrého konce. Navíc film se děsně táhne a konec je vyloženě násilně zrychlenej. Herci jsou strašní ale od nich jsem nic nečekal. Naštěstí Ossorio si umí udržet osobitou atmosféru a i přes pomalost děje jsem se nenudil. Ale byly natočené už daleko lepší horory. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Ossoriova horrorová prvotina je síce vizuálne a atmosfericky pôsobivá, avšak chýba jej zaujímavejší príbeh alebo niečo čo by diváka okrem už spomínanej atmosféry a vizuálu naozaj strhlo. Film nieje vyslovene nudný, ale skôr až moc priamočiary a predvídateľný. Plus medzi niektorými hercami sú rozdiely v hereckých výkonoch priam astronomické. Každopádne pozerateľný priemer. 60 % ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No, režisér sa ešte lem rozbiehal, ale už to začínalo iskriť. Prekrásny autentický hrad, chodby, okolie, lesy... wau. Krásne a krásne, ľahko natočené. Škoda, že Ossorio nepridal nejakú silnejšiu atmosféru, možno trošku toho priekopníckeho gore, takto je to niekde medzi parodickými prvkami a vážnou gotikou. Pointa ako tak, ale skvelo natočené, vrátane farebnej pocty Bavovi atď. to je. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama