Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael a posádka lodi Discovery jsou znova spolu a letí za zprávou na planetu Zemi, kde Saru vyjedná příměří. Stamets se setká s Adirou, která má neobyčejnou minulost. (Netflix)

Recenze (15)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no já nevím, situování star fleet academy vedle Golden gate mostu mi přijde velmi trapný. A vůbec celá ta epizoda má strašně uspěchanou zápletku, ten konflikt mezi Zemí a Titanem je úplně nesmyslnej, ještě trapnější je jak to vyřešili dvěma větama... celkově dialogy hodně váznou, teda myslím tím, že je to spíš jen snůška krátkejch jednovětejch narážek. super, že na vizuálních efektech se nešetří, ještě by ale taky mohli část rozpočtu dát někomu, kdo umí napsat dialogy. Tahle trapnost by si neměla říkat Star Trek... ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predošlej časti veľké zlepšenie. Aspoň pre mňa. Aj to znovustretnutie bolo natočené vkusne a toho mrnčania tam bolo tak akurát. Je vidieť, že to režíroval Frakes. Aj Michael po roku vyzerá znesiteľnejšie, snáď sa konečne prestane chovať ako robot, ktorý práve objavil svoje emócie. Nový prírastok vyzerá tiež zaujímavo. Ja som bol tentoraz spokojný. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Discovery dojde ke znovushledání celé posádky... a dívat se na to je jako cpát si zrezlé hřebíky pod nehty. Nekompromisní scénáristický potrat. A navíc se přidá i přechytralá teenagerka, což je přesně to co tahle show ještě potřebovala. Vzpomínáte si na ty krásné doby kdy za největší urážku a ničení Star Trekovského lore se považovalo odpálení Vulkánu? ()

ElectricKo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Discovery je prostě špatná, ne visuálně, ale naprosto naivním a přihlouplým scénářem, který dokáže zaujmout leda tak malý děcko. Miluji sci-fi, nicméně místo tohhole měli vzít ten budget a udělat další Stargate, a ne tuhle naleštěnou patetičnost. Mistra Bo Yein Kima za ty naprosto stupidní zápletky, a hloupý postavy(čest asi třem vyjímkám(dvě mrtvé :( )), poslat do Mekáče. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama