Reklama

Reklama

Queer - Série 7 (2016) (série)


Česká žena se má nejlépe na světě (S07E03)

(epizoda)
Česko, 2016, 26 min

Obsahy(1)

Je rovnocenné postavení mezi muži a ženami v současném Česku skutečností? Křivolaká cesta za pravdou mezi pohádkou a realitou. (Česká televize)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U nás je domácí násilí na mužích 7%, 93% násilí na ženách. Muži se ale za to stydí a nemluví o tom ani v hospodě. K pasáži o Arabech, ať si sluníčkářky , LGBT a další skupiny radši nepředstavují kdyby k nám přišel islám. ()

janisska 

všechny recenze uživatele

Nic proti širší kontextualizaci, ale (aktuální) situaci žen v české společnosti se pořad téměř vůbec nevěnuje. ()

Mayers 

všechny recenze uživatele

V některých věcech mají cácorky pravdu...ale jinak snůška slepičích blábolů. Hádka s feministkou je mhonem horší než hádka s teplouš...pardon, homosexuálem. Top bylo brečení, jak jsou herečky podceňované - a jak chtějí víc penízků. Že prej málo šancí a málo prachů :( ...hlavně že půlka jich vlhne u výblitku jménem 50 odstínů šedi (ukázkovej feministickej film, fakt). Ať příště do Revenanta obsadí do hlavní role Natalii Portman, do 3. série True Detective 2 detektivky Salmu Hayek + Umu Thurman. A příští batman by mohla bejt třeba Lupita Ngojová, ať rovnou uspokojíme i černochy! Ještě jeden takový dokument a napíšu dopis ČT, že chceme rovné podmínky v pornobranži. ()

Reklama

Reklama