Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Almada zabývající se výzkumem hypnózy, zhypnotizuje svou manželku, aby prokázal pravost svých teorií. Během pokusu se ukáže, že Flora byla v minulém životě aztécká indiánka, která se zamilovala do vysoce postaveného válečníka. Stihl je trest a ona byla obětována bohům, zatímco Popoca byl proklet a pohřben zaživa. Vedeni Florou, se všichni vydávají do starodávné hrobky, aby našli kostru indiánky a zlaté relikvie, se kterými byla obětována. Po návratu domů zjistí, že sebráním relikvií probudili opět k životu jejího prokletého strážce, aztéckého válečníka Popoca. Ten vystopuje relikvie, aby je vrátil na místo, kam patří. Do toho se vloží šílený vědec s plány na ovládnutí světa pomocí aztéckých relikvií. Aby ale přemohl mumii a ukořistil bájné předměty, musí mít v záloze něco, co ji porazí - lidského robota s ocelovými drápy. (FoxMulder)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keby sa ten pekne ohyzdný ksichtík promenádoval po plátne dlhšie a hlavne akčnejšie, mohlo ísť o celkom obstojnú béčkovinu. Veškerá invencia padla iba na tú múmiu ( ten robot je len kocka s hlavou a nohami ) a tak neostalo veľa času na prekonávanie režisérskeho talentu. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Mystery Science Theater 3000 verze: Tak tohle byla skutecne pecka. film je naprosto stupidni, herecke vykony jsou naprosto k smichu. Tento snimek take obsahuje jeden z nejzdlouhavejsich a zaroven nejnudnejsich "projevu sileneho vedce". Nebyt tento film soucast MST3k, tak bych nemel silu to dokoukat, protoze je to skutecne blby film, ale to bych prisel o nejlepsi perlu - titulni souboj mezi Robotem (chlapek vypadajici jako nepovedeny igracek s nekolika zarovickami) a Azteckou Mumii (ta uz vypadala o neco lepe). Souboj? Prominte, spise vzajemne objimani. Nejlepsim bodem filmu tak nejspise zustanou sceny s jistym mexickym dedou, ktery dela strazce hrbitova a odnese si to asi nejvice. Hodnoceni dilu MST3k (s2e2) - **** ()

Reklama

Oktavianus odpad!

všechny recenze uživatele

Napálit dvěma dílům trilogie odpady a jedinému jednu hvězdu za snahu, to se mi možná ještě nestalo... (ani u Kameňáku jsem to neudělal, páč poučen jsem necivěl na všechny díly). Jenže tahle Portillova aztécká trilogie totiž neskutečně sračkovitá je. Tento poslední díl tomu dodal korunu: z 65minutové stopáže se první půlhodinu (!) rekapitulujou předchozí dva díly s dlouhými záběry stěžejních momentů, aby se v druhé části uskutečnila už třetí variace téhož, tentokrát vylepšená velkým panáčkem z lega (teda el robot humano, žádný lego, haha). Pitomost, hloupost a neskutečná blbost. Musím si teď dát chvíli od mexických "rádobyhororů" pauzu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama