Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem viděl po čtyřce, ale v podstatě bych mohl napsat to samé. Parádní rozjezd se připoměl během celého filmu tu a tam, čili u mě ve stejném žánrů masakrovaných Béček stále pokulhává za Planetou Terror. PS: 1) Polívku z Japonce bych si docela líbit. 2) Spoiler: K bitvě mezi Melvinem a černochem na druhém snímku vpravo nedojde, protože černoch pospíchal na hodinu klavíru. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Setkání s TROMA filmem č.3!Toxický mstitel 2 je snad ve všem ještě horší než jeho první dobrodružství.Víc neuvěřitelných (rozuměj superpřehrávajících a tragických) herců/neherců,víc opravdu přitroublejch scén a naprosto celou stopáž tak debilní dialogy,až se tomu nechce ani věřit.Navíc ubylo nahotinek i humoru.O nadhledu se nedá mluvit,teletubbies je o dost chytřejší podívaná.Masky směšné,krvavé efekty trapné.Kladné postřehy?Kde nic,tu nic.Proč 3*?NO PROTOŽE TO JE TROMA!!!!!!Rychle sem s další hovadinou od této fantastické společnosti :)! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je to v duchu všech dvojek, takže se tvůrci snažili aby tam bylo všeho víc a bylo to ještě šílenější. No u jedničky ještě tenhle jebnutej koncept jakž takž fungoval, ale tady se to s ještě větší stopáží už někde v půlce začne hrozně vléct. Takže to co v době prvního shlédnutí bylo na to průměrný hodnocení teď vidím maximálně na ty nejslabší možný dvě hvězdičky a u tohohle pokračování radši měla tahle šaráda definitivně skončit.25% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

O niečo drastickejšie ako prvý diel, ale rovnako uletené. V zhruba polovici filmu akoby došli nápady a trochu sa recyklujú tie z prvého dielu. Každopáde ak by sa trošku ubralo z minutáže bolo by to ok, lebo v niektorých momentoch Toxie nudil. Ako celok však výrazne nesklamal. Ak má človek chuť na primitívny a miestami nechutný humor, nech sa páči :) 50 % ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)
  • Původní sestřih měl 4 hodiny, a tak se Studio Troma rozhodlo z celého natočeného materiálu vytvořit dva filmy. Toxický mstitel 2 byl představen 24. února 1989, Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) pak 24. listopadu téhož roku. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama