Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 3008 a na vesmírné policejní kocábce Infinity se pilot Thor neúspěšně pokouší fyzicky sblížit se sexy robotkou Galaxinou. Posádka Infinity dostává za úkol získat tajemný krystal Modrá hvězda a vydává se pro něj na vzdálenou, lidem krajně nebezpečnou planetu. Proto je pro něj vyslána Galaxina, která si během cesty stačila vyvinout lidské city... (choze)

(více)

Recenze (8)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Ten malovaný plakát je boží, ale humor téhle (pro některé kultovní) laciné parodické space opery, beroucí si na paškál HVĚZDNÉ VÁLKY, STAR TREK, VETŘELCE i Sergia Leoneho, mě totálně minul. Navíc je to pomalé, málo dějové a titulní hrdinka-sexy robotka měla dostat víc prostoru. Její představitelka, dvacetiletá Playboy Playmate roku 1980 Dorothy Stratten, která si rok předtím zahrála hlavní roli v Simandlově debutu AUTUMN BORN, byla dva měsíce po premiéře zavražděna svým žárlivým manželem-agentem, což filmu poněkud zvedlo návštěvnost. Jestli vás stejně jako mě berou hrdinky brouzdající vesmírem, checkujte SATURN 3, HVĚZDNÝ KRIMINÁL, OTROKYNĚ Z KONCE VESMÍRU a samozřejmě BARBARELLA. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Docela trefně to s tou magií, vystihl noriaki. Též jsem měl dojem, že sleduji min. 3h epos, než 90min. B-éčko. Hl. důvodem pro shlédnutí byla samoz. androidka s totálně praštěným jménem, která (byť na twiggy playmatky zrovna nejsem) má ale super účes. Směska všeho možného i nemožného a geniálně to nudí už od 5min. dál. Taky svého druhu, umění. Nejvíce asi zajujaly nejrůz. mimozemské prostitutky aj. příšerky. Macht je zde klasiky průměrný až podprůměrný a tak stále jako jediný zajímavý výkon u mě zůstává jeho role Bajoranského gen. z DS9. Zbytek posádky Infinity jsou pestrá (doslova) banda kreténů, kteří jsou aspoň zajímaví ve chvíli, kdy se koukají na holografické peepshow od vzdálené kolegyně. A to umístění děje do 31.st., to už je šaškárna sama o sobě. Nudná blbina na quadrát, která relativně pobaví a rychle se vám vykouří z hlovy. Vesmírné titule vykradené z SW, které to vykradly z pův. Flashe Gordona, který to (pokud vím) už z ničeho nevykradl:) a mimózní úvodní mjůzik, jsou též kap. samu pro sebe. Je mi jasné, že samojediný tvůrce to dělal hl. qulli Strattenové, ale aby to stálo za to, by ten nemrcouch ji tam musel dáti do 90% děje a ne, abychom sledovali většinu času Machta s hárem, které (a nejen ono) ve mě silně ewokovalo pocit, že sleduji něco, co bylo natočeno o 10 let dřív. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

HVIEZDNE VOJNY niesu jediným snímkom, z ktorého si táto paródia udrbáva. Je ich mnoho, a niektoré vám aj určite v deji uniknú. A rozhodne to nieje film remeselne odfláknutý, teda až na tie triky, má svoje svetlé chvíľky, ktoré občas ťahajú film do vyššieho hodnotenia a ide rozhodne o lepšiu zábavu ako napr. taká BARBARELLA, ktorú snímok takisto trochu pripomína. A už keď nič iné, tak si pri jej sledovaní aspoň kráťte čas hádaním, ktorý že to snímok GALAXINA práve paroduje. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Dobová sci-fi paródia ktorá dopláca na to že je viac artovo divná než vtipná. Vesmírny policajti v podobe troch kovbojov, starého čínskeho mudrca, černocha s maličkými netopierími krídlami a ich androidná sexi slúžka Galaxina naháňajú akýsi mocný kryštál Modrá Hviezda a vždy keď niekto vysloví jeho meno, ozve sa džingel. Je tu aj narážka na Votrelca keď kapitán po večeri vypľuje príšerku, ktorá potom po zbytok filmu pobehuje loďou a nakoniec dosť debilne zlikviduje hlavného záporáka ( chlapík s plechovým ksichtom oblečený ako Santa Claus ) tak že mu zo zadku odhryzne kus nohavíc. Pozoruhodná bola scéna s osahávaním holografických ceckov a psychedelicky farebná westernová prestrelka ako zo Sergia Leoneho, najvtipnejšie potom návštevy emzáckeho bordelu s kopou srandovných masiek a baru kde si ufóni dávajú ľudské mäso. No a ešte tam boli aj tí motorkári čo uctievali veľkého boha Harley- Davidsona. Isté momenty to teda malo, ale ako celok strašne čudná patlanina bez hlavy a pravej nohy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokouší se to o různé parodie na Star Trek, Star Wars, Vetřelce, westerny, různé horečky sobotní noci a bezstarostné jezdce, ale vše zůstane na půl cesty nebo je to jen takové plácnutí do vody, nic navíc. Jako ano, pobavily mne reklamy na zubaře a drápy, billboardy na meteoritech, moudra trousící čínský policajt (tohle moudro by se ale mělo tesat, hlavně u pražských moderních staveb: "Ten, kdo slibuje příliš mnoho příliš brzy, dokončí příliš málo příliš pozdě.") a ostatně i s tou nabídkou lidského restaurantu s ne až tak očekávanou nabídkou jako french fried ladyfingers nebo poached legs si tvůrci vyhráli. Zaujmou i barvy planety, dvě tři hlášky se povedly ("rock-eaters don´t eat bars, bars-eater eat bars", kapitán Prdel), ke konci dokonce dojde na ukázky z filmu První lidé na Venuši, ale celkově je to zdlouhavé, bez nějakého většího nápadu nad poněkud tupé frázování originálů a předloh, no a ta láska robotky a člena posádky je tady vlastrně nakonec taky jen tak do počtu. Zbytečné vidět znovu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka androidky Dorothy Stratten, která je mimo jiné i hvězdou časopisu playboy z roku 1979, byla krátce po natočení filmu zavražděna svým manželem. (Hans.)

Reklama

Reklama