Reklama

Reklama

Neviditelný

  • USA The Invisible Man (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Cecilia (Elisabeth Moss) pochopila, že chodí s psychopatem, bylo už pozdě. Izolovaná v luxusním sídle majetnického vynálezce si uvědomí, že má-li přežít, musí utéct. To se jí podaří, a když se od expartnerova právníka dozví, že ten její odchod neunesl a spáchal sebevraždu, po letech se může znovu konečně svobodně nadechnout. Navíc je bohatá, protože bývalý přítel jí asi ve zvráceném gestu odkázal obrovský majetek. Tak proč je i dál tak neklidná? Proč má pořád nervy na pochodu? Proč se kolem ní dějí věci, jež nedokáže vysvětlit a které mají čím dál děsivější průběh a důsledek? Existují jen dvě alternativy. Buď se Cecilia regulérně zbláznila, nebo se v její blízkosti pohybuje někdo, kdo je doslova neviditelný a má jediný cíl – připravit ji o všechno, na čem jí v životě kdy záleželo. Jenže jak můžete bojovat s protivníkem, kterého nevidíte a který možná navíc existuje jen ve vaší hlavě? (CinemArt)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (638)

misterz 

všechny recenze uživatele

K herečke Elisabeth Moss mám taký zvláštny vzťah. Občas mi lezie na nervy, občas sa to dá ustáť, ako napríklad v Príbehu služobníčky. No v tomto prípade, aj keď tu opäť hrá niečo na spôsob ženy trpiteľky, mi to nesadlo. Príbeh mal potenciál, no tých niekoľko divností to celé zabilo. Hlavne v závere. Na druhú stranu natočené to bolo pekne a nenudilo. Lepší priemer. 65/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $64,914,050Tržby Celosvetovo $123,630,571Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Prekvapenie na úvod roka a to ešte dokonca hororové. Len škoda že to nie poctivo výživné ako bola prvá polovica filmu, tam to stavalo na tajomnej atmosfére nepoznaného a bralo to a dúfal som že to postupne bude len gradovať. V tej druhej polovici sa to troška zbesilo urve skôr do akčného elementu, ktorý to vybudované dá troška dole, škoda že to Leigh Whannell lepšie neustál, vrátane pre mňa skôr tuctovo suchého záveru. Také pozitívum ešte bolo, že nečakane to fungovalo aj z nie moc sympatickou herečkou a ktorú tak strašne bojuje ten asi dosť zvrhlí zbohatlík, prase jedno. /75%/ ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě musím, podobně jako Verbík, podotknout, že nejvíc sci-fi a neuvěřitelný na tom filmu mi nepřišlo třeba to, že tam týpek sestrojil neviditelný hadry ALE !! že byl totálně v prdeli z rozchodu s Elisabeth Moss. Já proti ní nic nemám, její hereckej výron byl v cajku, ale do prdele....Pohledný génius, a jako bonus multimilionář, se fakt zamiluje do baby, která je krásná asi jako týden nemytá prdel a je regulérně v píči z toho, že ho nechala? Od Whannella je hezký, že chtěl dát ošklivým holkám naději, že na ně čeká krásný milionář, ale realitou je, že budou rády, když si jich všimne Franta z Horní Dolní, co vyplodí max "intelektuální" debatu o tom, jak Baník hrál se Slávií...Ale Ok, třeba je Moss fakt hezká a jen to neumím ocenit a sem povrchní kráva (což sem, páč sem před chvílí psala ve zprávě kolegovi, že krása je pro každého jinde), ale prostě Moss bude, čistě dle mého, krásná pro diametrálně menší % populace než třeba Nina Dobrev. Mno a teď k filmu - Neviditelný se mi líbil přímo kurevsky a to díky nádherně vzestupné šikaně hlavní hrdinky, kterou si ten geniální zmrd totálně maže na chleba, až z ní udělá slintající trosku, který by nevěřil ani vlastní pes, kdyby nějakýho měla. Ono se fakt blbě vysvětluje, že Vás mocně šukanuje mrtvola, navíc neviditelná a víc o tom nemůžete říct, páč je určitě v koutě a poslouchá každý Vaše slovo. Moss sice není nejkrásnější, ale také není, na rozdíl od botoxových silikonek, úplná píča a v palici má fungující mozek, díky čemuž se z šikanovaný ťápoty promění na dokonale pomstychtivou svini, která se rozhodne, že si toho neviditelnýho najde. Jelikož oba dva se tedy fuck "milujou" je bezva sledovat, kdo s kým nakonec vyjebe. Neřeknu kdo, ale podotknu, že vítěz soupeře pojebal fakt na pána! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Dýchám páru... za zády, budem v páru... já a ty!" Hlavní čůza, pardon, hrdinka, sice byla nesympatická jako tma v peněžence, ale jinak parádní jízda naslepo! Pár technických návrhů pro příště, kudy tudy na neviditelného zmetka: místo osmipokojového bytu si pořídit mrňavou garsonku, kterou vždy po příchodu domů vystříkat malířskou barvou z tlakové nádoby... a je vymalováno... plus jistota, že tam čulibrk není. Pro sichr s sebou furt tahat pár sprejů na grafiti a samozřejmě to nejdůležitější - pořídit si slepého psa (ne slepeckého, volové, opravdu slepého :-), ideálně rotvajlera! ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec nebyl děsivý, ale Elisabeth Moss ano! Kruhy pod očima, mastné vlasy, vrásky na čele a oteklý ksicht. Na to se fakt nedalo koukat. Celý film totálně zhnusila. Pokud by byl film o feťačce, tak bych ji dal hlavní roli. Filmu tak uniká i smysl, proč by totiž vědec - milionář toužil po takové škebli? 30% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Scénář se během natáčení ani trochu neupravoval. (TheSlezy)
  • Režisér vidí postavu Neviditelného muže jako „Aquamana z Dark Universe“ (tedy světa hororových tradičních postav studia Universal). Charakter, který dosud neměl takový prostor a režisér se ho snažil udělat stejně cool, jako je Arthur Curry v Aquamanovi (2018). [Zdroj: fandimefilmu.cz] (ČSFD)
  • Myšlenka toho, že i když jste neviditelný, dokážete někomu zničit život, byla pevná součást příběhu. Je to podobné, jako když se lidé na sociálních sítích skrývají za svými avatary a útočnými komentáři mohou někomu zničit život. (TheSlezy)

Související novinky

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Nový Vlkodlak mění hlavního představitele

Nový Vlkodlak mění hlavního představitele

14.12.2023

Nadcházející filmový příspěvek do světa monster od studia Universal mění svého hlavního představitele. Podle oznámení z roku 2020 si v nové verzi hororu Vlkodlak měla hlavní roli zahrát populární… (více)

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (více)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Reklama

Reklama