Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (999)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Čakal som, že to bude zábava (a veru je, kráľovská, sem-tam niečo nefunguje, ale pomer geniálnych gagov je stále vysoký), ale že to bude mať aj solídny príbeh (z tohto hľadiska je to najlepší X-Men film za veľmi dlhú dobu) a že tam budú bez problémov fungovať aj vážne a emocionálne momenty, to je pecka. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

„Když to není rozbité, tak to neopravuj.“ Přesně tímhle se řídili tvůrci dvojky Deadpoola, která se drží sequelových pravidel a jednoduše se pokouší narvat do jednoho filmu víc věcí, které diváky bavily minule. A funguje to. Pořád je to stejně drzé, drsné a zábavné. Navíc díky novému režisérovi dostaneme o úroveň lepší akční scény a krom toho trailery zdaleka nevykecaly všechno, co se dostalo do filmu. Škoda mírně utahanějšího rozjezdu, ale i tak se druhý Deadpool jedničce minimálně vyrovná. Respektive ji ve všem o kousek překonává. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Zrovna k Deadpoolovi tohle shrnutí moc nesedí, ale dvojka je prostě sázka na jistotu. Stejně ujetý humor, stejně ujetá akce, stejně sexy Morena Baccarin… Reynolds pochopil, co diváci chtějí, a hází to na plátno plnými hrstmi. A jelikož při tom nedělá zásadní přešlapy, znovu je to stylová akční jízda, která nešetří malinovkou ani výborným meta humorem. Osobně bych ocenil pár výraznějších momentů (ať už v akci nebo v humoru), nebo nějakou geniální scénu, před kterou konkurence jen ušmudlaně smekne. I bez takových výdobytků ale jde o skvělou dvojku, která škatulku „všeho víc“ vyplňuje s, ehm, maximálním nasazením. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi více než první díl - ubylo totiž toho nejjednoduššího pubertálně laciného humoru. Deadpool 2 je přitom až neuvěřitelně utržený ze řetězu, má skvělé spolu- i protihráče (Josh Brolin je jako Cable fantastický, Zazie Beetz si vás v roli Domino stoprocentně získá), opět mu nedělá problém vzbudit uvěřitelné emoce ani neřízené salvy smíchu, děje se v něm mnoho nečekaného (X-Force!!!) a ani na chvíli to není křečovité. Super. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Táto druhá časť sa mi páčila podstatne viac ako tá prvá. Keď to takto pôjde ďalej, tak Deadpool sa zaradí na čelo mojich obľúbených marveloviek. Podobne vtipné ako povedzme Strážcovia galaxie, dokonca v tomto prípade by som tvrdil, že ma ten primitívny humor dokázal zabaviť ešte viac. Každá jedna situácia, každá jedna scéna je okomentovaná sprchou hlášok, ktoré mi neraz dokázali poriadne rozvlniť brucho. Ani si nepamätám kedy som sa tak nasmial. A k tomu pekná kamera, vizuálne efekty a celkom slušná akcia, ktorou sa tu tiež nešetrilo. Škoda toho záveru, tam už ten humor trochu zašiel do trápnosti. Ale inak veľká spokojnosť, silný nadpriemer. 85/100 ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Terry Crews (Bedlam) musel mít v pauzách mezi natáčením přes sebe přehozenou deku, aby veřejnost neviděla jeho kostým. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama